Během svátků 5.7. a 6.7. mají všechny naše pobočky otevřeno.

Získejte doručení ZDARMA na rok pouze za 25 Kč měsíčně! Více informací

AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze WHIRLPOOL MWP 3391 SX

Zobrazit katalog
WHIRLPOOL MWP 3391 SX - Mikrovlnná trouba

Recenze WHIRLPOOL MWP 3391 SX

Zajímají Vás názory a recenze na WHIRLPOOL MWP 3391 SX? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WHIRLPOOL MWP 3391 SX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WHIRLPOOL MWP 3391 SX i vy.
8 589,- 8 109,-
Na objednávku do 14 dnů

Uživatelské recenze

Hana, PRAHA 17.08.2019
Už máme druhou a spokojenost, čeština, velice intuitivní ovládání, přednastavené programy, které opravdu fungují, dveře jdou použít jako pult pro otočení, zkontrolování jídla, atd. docela bohaté příslušenství. Velký zápor je ovšem přístup zákaznické linky WHIRLPOOL s takovou arogancí a neochotou jsem se ještě nesetkal, docela mě děsí představa že bych musel reklamovat.
čeština intuitivní ovládání bohatá výbava všestrannost chybí minutka těžší výklopné dveře přístup zákaznické linky
Pavlína, Zlín - Malenovice 22.06.2019
Hodně funkci , mnohostranné využití Přehlednost obsluhy Téměř náhrada trouby / jen na Vánoce budu pect v troubě /
Martin, hradec kralové 20.05.2020
umí vše, zatím spokojenost ,parní vaření je super ,pizza s crip talíře taky,naučil jsem se s ní celkem rychle,dobrý jsou ty předvolby ,umí česky,
Martina, Horní Jiřetín 30.11.2019
Velká spokojenost Chybí český návod který se ale dá na netu stáhnout a nechat za cca 80,- vytisknout
Michal, Praha 3 28.10.2019
Zatím vypadá dobře, mám jí jen víkend. Předešlá - stejná značka i podobné funkce - vydržela 15!!! let a vlastně jsem vyměnil jen kvůli špatně fungujícímu tlačítku + Jinak šlape stále v plné kondici. Whirlpool toto odvětví asi zvládá.
Whirlpool Plno funkčních funkcí Krásný design Umí skoro vše
Jiří, Sedliště 27.11.2020
Lamborghini mezi mikrovlnkami. Již druhá Whirlpool mikrovlnka. Ovládání je velice intuitivní i přes velké množství funkcí. Překvapením bylo nastavení jazyku a možnost češtiny. Je zde mnoho automatických programů na vaření, pečení, grilování a dále také rozmrazování či čištění. Výklopné dveře jsou opravdu těžké, jelikož jsou masivní a obsahují i veškeré ovládání. Oceníte umístění nejlépe ve výšce pracovní desky. Součástí příslušenství je i legendární Crisp talíř, mřížky či parní nádobky. Teplý vzduch vyfukuje nejvíce z bočních zadních částí, takže nepodceňte volný prostor.
Všestrannost Osvědčená značka Ovládání v češtině Příslušenství Čitelný displej Vzhled Těžké výklopné dveře Potřebuje prostor
Hana, PRAHA 17.08.2019
Velice intuitivní ovládání Všestranná Příslušenství Chybí minutka Těžší výklopné dveře
Miloš, Praha 3 - Žižkov 22.05.2022
velký prostor vysoký výkon jednoduché ovládání parádně upečené maso
Jitka, Brno 24.09.2021
Obrovská Umí toho hodně Vypadá líp než předchozí model Ze zkušenosti vydrží deset let (předchozí dva modely)
Firma, Milovice - Mladá 22.09.2021
Zatím vše co jsme uvařili nemá chybu, hlavní výhoda pro nás je pára, příprava pokrmů pro cca roční dceru
4v1 (mikrovlnka, gril, horkovzdušná trouba, pára) Spousta přednastavených programů Samočistící 6tý smysl Ne u všech programů lze přidat čas během vaření, ale má i funkci "nastav si sám co a jak chceš"
12
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací