Nakupování budoucnosti HP + média Být hraví nás baví!

Recenze WHIRLPOOL MWP 3391 SX

Zobrazit katalog
WHIRLPOOL MWP 3391 SX - Mikrovlnná trouba

Recenze WHIRLPOOL MWP 3391 SX

Zajímají Vás názory a recenze na WHIRLPOOL MWP 3391 SX? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WHIRLPOOL MWP 3391 SX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WHIRLPOOL MWP 3391 SX i vy.
10 290,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Jan, PRAHA 17.08.2019
Už máme druhou a spokojenost, čeština, velice intuitivní ovládání, přednastavené programy, které opravdu fungují, dveře jdou použít jako pult pro otočení, zkontrolování jídla, atd. docela bohaté příslušenství. Velký zápor je ovšem přístup zákaznické linky WHIRLPOOL s takovou arogancí a neochotou jsem se ještě nesetkal, docela mě děsí představa že bych musel reklamovat.
čeština intuitivní ovládání bohatá výbava všestrannost chybí minutka těžší výklopné dveře přístup zákaznické linky
Pavlína, Zlín - Malenovice 22.06.2019
Hodně funkci , mnohostranné využití Přehlednost obsluhy Téměř náhrada trouby / jen na Vánoce budu pect v troubě /
Martin, hradec kralové 20.05.2020
umí vše, zatím spokojenost ,parní vaření je super ,pizza s crip talíře taky,naučil jsem se s ní celkem rychle,dobrý jsou ty předvolby ,umí česky,
Martina, Horní Jiřetín 30.11.2019
Velká spokojenost Chybí český návod který se ale dá na netu stáhnout a nechat za cca 80,- vytisknout
Firma, Praha 1 28.10.2019
Zatím vypadá dobře, mám jí jen víkend. Předešlá - stejná značka i podobné funkce - vydržela 15!!! let a vlastně jsem vyměnil jen kvůli špatně fungujícímu tlačítku + Jinak šlape stále v plné kondici. Whirlpool toto odvětví asi zvládá.
Whirlpool Plno funkčních funkcí Krásný design Umí skoro vše
Jiří, Frýdek-Místek 27.11.2020
Lamborghini mezi mikrovlnkami. Již druhá Whirlpool mikrovlnka. Ovládání je velice intuitivní i přes velké množství funkcí. Překvapením bylo nastavení jazyku a možnost češtiny. Je zde mnoho automatických programů na vaření, pečení, grilování a dále také rozmrazování či čištění. Výklopné dveře jsou opravdu těžké, jelikož jsou masivní a obsahují i veškeré ovládání. Oceníte umístění nejlépe ve výšce pracovní desky. Součástí příslušenství je i legendární Crisp talíř, mřížky či parní nádobky. Teplý vzduch vyfukuje nejvíce z bočních zadních částí, takže nepodceňte volný prostor.
Všestrannost Osvědčená značka Ovládání v češtině Příslušenství Čitelný displej Vzhled Těžké výklopné dveře Potřebuje prostor
Jan, PRAHA 17.08.2019
Velice intuitivní ovládání Všestranná Příslušenství Chybí minutka Těžší výklopné dveře
Jiří, Košťany u Teplic 12.12.2020
výkon,tichý chod, jednoduché ovládání, originální vzhled, spousta funkci které se uplatní. Má druhá crisp od této značky, maximální spokojenost.
  nelze vzhledem k systému otevření dvířek tyto ponechat trochu otevřené, chlazení trouby je dlouhé, a pachy zůstávají uvnitř trouby. Tištěný návod v cz není v balení.
Jiří 28.04.2020
Tichá, dostatečně velká Jednoduchá obsluha Nedostatek receptů Dost ohřívá okolí
Jiří, Nepomuk 26.02.2021
České menu Rychlé a zdravé vaření Výborná chuť pokrnu Jednoduché ovladabi
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi