AP+ slevy v app Pampers

Recenze Xerox Phaser 3020Bi

Zobrazit katalog
Xerox Phaser 3020Bi - Laserová tiskárna

Recenze Xerox Phaser 3020Bi

Zajímají Vás názory a recenze na Xerox Phaser 3020Bi? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 342 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xerox Phaser 3020Bi. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xerox Phaser 3020Bi i vy.
2 499,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
funguje dobře
software je nic moc
občas umí být náladová
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
Malá, na zriedkavé používanie je super že podávač sa dá zatvoriť.
Velmi rýchla tlač, žiadne postrehnutelné zohrievanie
Toner lacnejší než iné značky
Neskúša mi podstrčiť nejaké predplatné ako HP
Bezproblémové používanie z iOS, netreba vôbec nič inštalovať ani nastavovať
Cez WiFi funguje ako LAN zariadenie, nie len WiFi direct.
Nepodporuje Android! Ani s oficiálnym Xerox Print Service. Jediná možnosť sú 3rd party proxy aplikácie, ktoré sú buď platené alebo plné reklam pred a po tlači.
WiFi je možné nastaviť jedine cez WPS alebo cez Windows Xerox aplikáciu s nevyhnutným USB pripojením počas nastavovania (na macOS je tá aplikácia nedostupná)
macOS aj Windows vyžadujú manuálne nainštalovať Xerox driver, potom už funguje OK
Nedokáže tlačiť na custom paper size vycentrovane, vždy tlačí ako do rohu A4. Medzi prednastavenými veľkosťami nemá C6 obálku. Prednastavená C5 obákla funguje, DL obálka je úplne mimo.
0 ×Nahlásit
Július, Bratislavaflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dodrá cena spoľahlivosť
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.03.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
žádný klad mě nenapadá, snad jen, že je to malé...
Tiskárna nefunkční s macOS Sonoma - neexistuje ovladač a podle vyjádření firmy Xerox ani žádný nikdy nebude. Pro mne naprosto bezcenný kus plastu za 2500Kč.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
Výborná
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spolehliva
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
wifi se po docela krátké době vypíná, ale jinak bez problému
rychlý tisk
malá velikost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
Po vybalení, odstranění všech modrých a černých pásek a nainstalování tiskárny nechce tisknout. Po každém zapnutí hodně dlouho jede a točí kolečkama. Bliká zelený vykřičník. A na něm to pak zůstane viset. Po nějaké době se to přepne na zelený power a mělo by to být OK. Ale jak dám tisknout, spadne opět do zeleného vykřičníku. EDIT: Zjistil jsem, že ve Windows 10 tiskárna tiskne. Zjevně není kompatibilní s linuxem (Ubuntu 23.10).
Je levná
Nefunguje, netiskne
0 ×Nahlásit
Pavol, Rimavská Sobotaflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
Po 2,5 roku príležitostného používania a vytlačenia 530 strán textu A4 sa vyskytol problém s pripojením ku tlačiarni. Náhodné nevysiela sieť. Jeden deň sa pripojí k zariadeniam, ďalší deň vôbec. Skúšal som všetko možné. Preinštalovanie ovládača vo windows notebooku. Znovu nastavenie wifi pripojenia k routeru a android zariadeniam. Skúšal som aktualizovať firmware. Nepomohlo. Jeden deň sa USB káblom dalo pripojiť k tlačiarni, ďalší deň nie. Ani cez wifi ani káblom. Skúšal som ju resetovať do továrenských nastavení. Nič nepomohlo! Dnes mi trvalo 2 hodiny na vytlačenie jednej strany A4.
tlač z android zariadenia fungoval pomocou aplikácie printer share
po 2,5 roku používania a vytlačenia 530 strán textu A4 prestala komunikovať s okolitými zariadeniami
0 ×Nahlásit
Ladislav, Rousínovflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta Xerox Phaser 3020Bi
Ověřený nákup
Rychlý tisk
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 125
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací