Recenze Xerox WorkCentre 3025BI

Zobrazit katalog
Xerox WorkCentre 3025BI - Laserová tiskárna

Recenze Xerox WorkCentre 3025BI

Zajímají Vás názory a recenze na Xerox WorkCentre 3025BI? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 192 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xerox WorkCentre 3025BI. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xerox WorkCentre 3025BI i vy.
3 899,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

D.K.R. s.r.o., Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
praktické zariadenie do malej kancelárie
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 6flag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup
Všechno
Dobrý poměr cena/výkon
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 14.10.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup
rychlý tisk
podpora více formatů
spárování trvá dlouho a je komplikované
0 ×Nahlásit
Martin, Říčanyflag
Hodnoceno 07.10.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup
cena - výkon
Je potřeba nastavit, aby po každém zapnutí netiskla zkušební stránku
0 ×Nahlásit
Matěj, Voděradyflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup
Je to naprosto zastaralá tiskárna co měla dávno zmizet z trhu, koupil jsem ji poze proto že jsem ji potřeboval ihned a v ten moment na pobočce alzy nebyl moc veliký výběr a tato tiskárna vycházela jako nejlepší varianta vzhledem k funkcím vůči ceně. Nicméně po několika zbytečně zahozených hodinách troubleshootingu při snaze tiskárnu plně zprovoznit, jsem se rozhodl ji vrátit.
Rychlý tisk
Není moc hlučná
Oproti jiným tiskárnám se stejnou či lepší funkcionalitou je zbytečně veliká
Na to jak veliká je mě překvapuje že nemá uzavíratelný zásobník na papír
Ztratil jsem několik hodin snahou připojit tiskárnu k wi-fi, nakonec jsem musel přejmenovat SSID v routru, poté tiskárna již šla připojit. Ovšem přejmenování SSID mělo důsledek v narušení konfigurace chytrých zařízení v domácnosti, tedy sposta dalšího zbytečně ztraceného času.
Po té co se mi konečně podařilo tiskárnu připojit k domácí síti, zjistil jsem že nelze tisknout z žádných Android zařízení, což lze obejít pouze placenou aplikací třetí strany
V základním nastavení tiskne po každém zapnutí naprosto zbytečnou stránku s kofiguračními údaji
0 ×Nahlásit
M-Z servis s. r. o., Roznavaflag
Hodnoceno 27.07.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup
Za tu cenu super kvalita
Rychlost tlace
Pripojenie cez wifi aj tlac z mobilu
Nutnost nastavovat aby netlacilo kazdy jeden krat skusobnu stranku
0 ×Nahlásit
Martin, Bohumínflag
Hodnoceno 25.07.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vše v jednom
poměrně rychlý start
velikost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup
Za tu cenu se dá
Tiskne
Složité ovládání
0 ×Nahlásit
Miroslavflag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
spolehlivá tiskárna
po každém zapnutí tiskne "Configuretion report" a to je otravné a škoda papíru a toneru
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dolní Břežanyflag
Hodnoceno 17.06.2023, varianta Xerox WorkCentre 3025BI
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
STARÉ ŠUNKY V ČR PRO SYSTÉMY WINDOWS MAX 10. STAROSTI S PROVOZNĚNÍM I VRÁCENÍM NA REKLAMAČNÍM CENTRU UMĚLÉ INTELIGENCE !!!
Není ovladač pro Windoes 11 i z oficiálních stránek výrobce NEFUNKČNÍ !!!
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 68
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací