Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé Vivo X80 Lite

Recenze Zyxel ES-105A v3

Zobrazit katalog
Zyxel ES-105A v3 - Switch

Recenze Zyxel ES-105A v3

Zajímají Vás názory a recenze na Zyxel ES-105A v3? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 68 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Zyxel ES-105A v3. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Zyxel ES-105A v3 i vy.
269,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Luboš, Praha 8 - Bohnice 01.08.2012
co jsem od zařízení potřeboval, to mi dalo
Zákazník 14.01.2012
K plné spokojenosti mi vyřešil, přes WiFi klienta na router v jiné místnosti, přístup TV a věže na internet, včetně tiskárny na NTB.
elegantní provedení rychlá komunikace s klientem nevím
Firma, Praha 5 - Smíchov 13.11.2012
kvalitní switchmá kovový case externí zdroj napájení, snadno se ztratí
Marek, Ostrava Bělský les 22.09.2019
Skvělé zařízení, pracuje jak má
Spolehlivost Funkčnost Dizajn, kovové provedení
Firma, Sokolov 06.08.2015
cena rychlost dodávky
Petr, Praha 9 - Střížkov 05.06.2015
Spolehlivý
Firma, Karlovy Vary 30.03.2015
kovové provedení
Firma, Praha 8 - Čimice 15.02.2015
Malé a funkční.
Zákazník 23.12.2014
používáme více jak 4roky a stále fungují (zavřené ve skříňkách, v kancelářích na koberci, ve velkých kuchyních,...)
používáme více jak 4roky a stále fungují (zavřené ve skříňkách, v kancelářích na koberci, ve velkých kuchyních,...)
Martin, Pečky 10.12.2014
kovová kvalita nějak jsem nespozoroval rozdíl u QoS portů oproti ostatním
123
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací