WS7480

19" Sencor HLE 1901M4

Zobrazit katalog
19" Sencor HLE 1901M4
3,6 3 hodnocení
Televize LED, úhlopříčka 47 cm, HD Ready 1366x768, 3.5ms, DVB-T/C, HDMI, CI, Scart, USB s nahráváním, timeshift, 2x 5W, energ. třída B
Kód:  WS520c2 Prod. číslo:  HLE 1901M4 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

19" Sencor HLE 1901M4

Dobře vybavený model od firmy Sencor, který se výborně hodí jako druhý televizor do každé domácnosti. Televizor se může pochlubit kvalitním displejem s úhlopříčkou 47 cm a moderním LED podsvícením. Skvělý zážitek při sledování oblíbených pořadů poskytuje rozlišení HD Ready a široký pozorovací úhel až 170°. Rychlá doba odezvy dosahující hodnoty 3,5 ms a dynamický kontrast 200 000:1 jsou zárukou perfektního obrazu i při rychlých scénách. Pro příjem digitálních pozemních i kabelových programů je připraven integrovaný tuner DVB-T a DVB-C, který bez problémů zvládá i kompresní formát MPEG-4. Příjem placených programů umožňuje přítomný CI slot pro přístupové karty.

Pro připojení dalších zařízení k televizoru jsou k dispozici všechny standardní konektory jako digitální HDMI, analogový SCART a AV vstup. Nechybí ani USB port, který umožňuje vedle přehrávání multimediálních souborů uložených na externích discích i pohodlný záznam HD DVB-T/C vysílání. Praktickou funkci představuje funkce časového posunu (Timeshift), díky které vám už neunikne žádná část vysílaného pořadu. O kvalitní zvukový výstup se stará dvojice reproduktorů s výkonem 2x 5 W a k poslechu lze využít i sluchátkový výstup. Díky připravenému ekvalizéru si můžete kdykoliv upravit zvuk přesně podle vašich preferencí. Televizor disponuje také hotelovým režimem, který rozšiřuje možnosti nastavení o další funkce (například lze zabránit rozladění televizních programů).

  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    19" (48,26 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Multimediální funkce
    Přehrávání z USB Hotovo!
    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    19" (48,26 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    Přehrávání z USB Hotovo!

    Tunery

    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    47 cm Hotovo!
    Výška
    34,8 cm Hotovo!
    Hloubka
    11,7 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    31,4 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    4,2 cm Hotovo!
    Hmotnost
    3 kg Hotovo!
    VESA uchycení
    100×100 Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Historie Sencoru se začala psát v roce 1969 v Japonsku. Samotný název „Sencor“ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než 25 zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň. Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu.

    Poznámka:

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 19" Sencor HLE 1901M4 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 19" Sencor HLE 1901M4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19 "Sencor HLE 1901M4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 19" Sencor HLE 1901M4.
    P-DC1-WEB18
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací