WS7480

39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná

Zobrazit katalog
39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná
4,8 20 hodnocení
Televize SMART LED, úhlopříčka 99 cm, 100Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, můj Home screen, webový prohlížeč, vestavěná Wi-Fi, HbbTV, 3x HDMI, SCART, USB, LAN, štíhlý rámeček 9,1mm, energ. třída A+
Kód:  WX250d3 Prod. číslo:  TX-L39E6E Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná

Moderní LED televize se špičkovým panelem v rozlišení Full HD pro delikátní obraz. Přinese naprosto věrohodné barevné podání bez blednutí i při pohledu z úhlu a navíc televizor využívá vlastní unikátní techniku analýzy obrazu, která je velmi rychlá a přináší plynulý obraz všech okolností. Můžete si tak být jisti perfektním zobrazením při sledování těch nejdynamičtějších scén ve filmech i sportovních přenosech. Optimální zobrazení za každých podmínek přinese světelný senzor, který automaticky upravuje podsvícení pro perfektně vyvážený obraz. Zabraňuje nežádoucí oční únavě i vysokým účtům za elektrickou energii.

Televizor má funkce SMART TV, takže se nabízí i pro síťové funkce. Získáte přístup na internetové stránky a přístup k několika online službám skrze HbbTV. Dokonce podporuje i komunikace přes Skype! Díky DLNA funkci je k dispozici také přehrávání rovnou z PC. S funkcí Swipe and Share jednoduše přehrajete obsah z chytrého telefonu nebo tabletu. Televize podporuje funkci USB přehrávače a umožní přehrávat opravdu širokou škálu formátů. Získáte tak nejen kvalitní televizi, ale i multimediální přehrávač s vysokou kvalitou obrazu. Pro příjem televizního signálu slouží dvojice HD tunerů DVB-T a DVB-C. Konektivitu zajišťuje hned trojice HDMI, USB port, LAN konektor, digitální optický výstup, komponentní vstup i nezbytný SCART.

  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    39" (99,06 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!
    Bezdrátové připojení
    WiFi, DLNA Hotovo!
    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    39" (99,06 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Připojení

    Bezdrátové připojení
    WiFi, DLNA Hotovo!

    Tunery

    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    87,9 cm Hotovo!
    Výška
    57,3 cm Hotovo!
    Hloubka
    21,7 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    51,9 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    4,9 cm Hotovo!
    Hmotnost
    12,5 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Stříbrná Hotovo!
    Více parametrů

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná.
    P-DC1-WEB12
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací