AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

40" Samsung UE40D6000

Zobrazit katalog
40" Samsung UE40D6000
Televize LED,3D obraz, úhlopříčka 101 cm, 16:9, 1920x1080, 200Hz, DVB-T/C, 4x HDMI, 2x SCART, 3xUSB, LAN
Kód:  WR329w11 Prod. číslo:  UE40D6000 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

40" Samsung UE40D6000

Parádní televizor chlubící se nadčasovým designem. Představuje elegantní kombinaci špičkového obrazu a mimořádně tenkého rámu. Bude se vyjímat v každé větší místnosti, kde díky jeho nadstandardní výbavě a pokročilým vlastnostem bude plnit hlavní roli centra domácí digitální zábavy. A to vše při velmi nízké spotřebě, které daný model řadí do energetické třídy A.

O naprosto věrné podání obrazu, které se zaslouží o to, že filmy už nebudete pouze sledovat, ale plně prožívat, se postará pokročilý obrazový procesor 3D HyperReal Engine s podporou 3D zobrazení. Televizor využívá Ultra Clear LCD panel, který eliminuje zdvojený a vrstvený obraz, díky čemuž si můžete vychutnávat přesný a křišťálově čistý televizní obraz z téměř libovolného úhlu.

Televizor dále využívá dvě unikátní technologie starající se o zdokonalení už tak nadstandardní obrazové reprodukce. Jedná se o Clear Motion Rate a Wide Color Enhancer Plus. S technologií Clear Motion Rate poznáte skutečný význam čistoty pohybu. Na rozdíl od obnovovací frekvence, která zahrnuje jen část kvality obrazu, technologie Clear Motion Rate určuje pohyb obrazu na základě tří faktorů: čipové sady, panelu televizoru a podsvícení. Díky tomuto novému standardu měření a ovládání pohybu zřetelně uvidíte rozdíl. Technologie Wide Color Enhancer Plus poté využívá pokročilý algoritmus, pomocí kterého výrazně zlepšuje kvalitu obrazu. Zobrazuje i ty nejmenší odstíny a detaily, které méně pokročilé televizory nedokážou reprodukovat.

Samotný zážitek ze sledování by však byl poloviční nebýt srovnatelně kvalitní zvukové reprodukce. Televizor je proto vyzbrojen dvojicí vestavěných reproduktorů s dolním vyzařováním o celkovém výkonu 20 W RMS. Ve výbavě pokročilého televizoru je samozřejmostí integrovaný tuner. Zde je dokonce duální, který vám naservíruje desítky programů z digitálního pozemního a satelitního vysílání ve vysokém rozlišení.

Televizor se řadí do nové generace tzv. SMART TV neboli chytrých televizorů, které jsou vyzbrojeny síťovými funkcemi. Ty budou přístupné přes RJ-45 port sloužící pro kabelové zapojení do existující ethernetové sítě či přes volitelný Wi-Fi adaptér, s kterým získáte bezdrátové spojení. Televizor vám umožní spojení s vašimi přáteli prostřednictvím sociálních sítí Facebook, Twitter a Google Talk. Své využití jistě nalezne i funkce Allshare, která je schopna navázat spojení se všemi DLNA kompatibilními zařízeními v dosahu Wi-Fi signálu a umožnit streamování jejich obsahu přímo na obrazovku.

Rozhraní televizoru dominuje moderní HDMI 1.4 v počtu 4 vstupů, které své uplatnění najde při přenosu HD audiovizuálního obsahu z několika různých zařízení. Krom schopnosti přenášení 3D obsahu disponuje i zpětným zvukovým kanálem, který vám ušetří jedno připojení v případě vyvedení zvuku do externího přijímače. Všechny připojené AV periférie skrze HDMI poté mohou být díky funkci Anynet+ obsluhovány pouze jedním ovladačem, přičemž nezávisí na druhu ani značce zařízení, pouze musí být HDMI-CEC kompatibilní. Zajímavostí je možnost ovládání televizoru přes váš chytrý mobilní telefon.

Parametry a specifikace:

Vlastnosti displeje:
Úhlopříčka obrazovky: 40" (101 cm)
Rozlišení: 1920 x 1080 (Full HD)
Typ panelu: LCD Ultra Clear Black
Podsvícení: LED
Formát obrazovky: 16:9
Mega dynamický kontrast
Zobrazovací frekvence: 200 Hz CMR (Clear Motion Rate)
Obrazový procesor: 3D HyperReal Engine
Technologie: Wide Color Enhancer Plus

Příjem TV signálu:
Analogový tuner
HD DVB-T tuner pro příjem digitálního pozemního vysílání ve vysokém rozlišení (MPEG-4)
HD DVB-C tuner pro příjem kabelové televize ve vysokém rozlišení (MPEG-4)

Ozvučení:
Výkon reproduktorů: 2x 10 W (RMS)
Vyzařování dolů + plný rozsah
Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
DTS 2.0 + Digital Out
SRS TheaterSound HD

Video vstupy a výstupy:
4x HDMI 1.4 vstup (automatické nastavení 3D + zpětný audio kanál)
1x kompozitní AV vstup
1x komponentní vstup (Y/Pb/Pr)
1x PC vstup (D-sub)
1x SCART vstup

Zvukové vstupy a výstupy:
1x PC vstup (Mini Jack)
1x DVI vstup (Mini Jack)
1x výstup na sluchátka
1x digitální optický výstup

Další výbava:
3x USB vstup
1x CI+ slot
1x RJ-45 (LAN)
1x RF anténní vstup (1x pozemní/kabelový)

Síťové funkce:
Smart Hub (přístup k aplikacím s obsahem)
Search All
Social TV (Facebook, Twitter, G-talk vše v jedné aplikaci)
Samsung Apps
Allshare (založeno na DLNA)
WLAN Ready

Další význačné funkce:
Podpora chytrého telefonu jako ovladače
Anynet+ (HDMI-CEC)
BD Wise
PIP (obraz v obraze)
ConnectShare (přehrávání filmů z USB zařízení)
Automatické ladění
Automatická úprava hlasitosti
Automatické vypnutí

Údaje o spotřebě:
Pohotovostní režim: < 0,3 W
Energetická třída A

Provedení televizoru:
Barva: černá
Otočný čtvercový podstavec
Podpora pro montáž na stěnu VESA

Dodávané příslušenství:
Dálkový ovladač
Uživatelský manuál
Přečíst více
  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Multimediální funkce
    PIP (obraz v obraze) Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    PIP (obraz v obraze) Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    95,9 cm Hotovo!
    Výška
    64,8 cm Hotovo!
    Hloubka
    25,5 cm Hotovo!
    Hmotnost
    15 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 40" Samsung UE40D6000 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" Samsung UE40D6000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40D6000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40D6000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40D6000.
    P-DC1-WEB07
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací