WS7480

40" Samsung UE40F5570

Zobrazit katalog
40" Samsung UE40F5570
5 6 hodnocení
Televize SMART LED, úhlopříčka 101cm, 16:9, 1920x1080, 100 Hz, DVB-T/C/S2, 3x HDMI, SCART, 2xUSB (nahrávání, timeshift), LAN, WiFi, energ.třída A
Kód:  WR330b0h Prod. číslo:  UE40F5570SSXZH Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

40" Samsung UE40F5570

Štíhlý televizor v podobě stylové novinky UE40F5570 s pěknou úhlopříčkou 101 centimetrů přináší skvělé internetové služby, Full HD rozlišení a spoustu zábavy do vašeho obývacího pokoje. O kvalitu obrazu pečuje dvoujádrový procesor, užijete si tak vysoce realistické obrazy s úchvatnými detaily.
 

Dokonale barevný obraz


Obrazovka totiž využívá pokročilých algoritmů Wide Color Enhancer Plus, které znatelně zlepšují obrazovou kvalitu a oživují veškeré barevné detaily. Bezproblémové sledování akčních filmů a rychlých sportovních přenosů obstará technologie 100 Hz Clear Motion Rate, která efektivně eliminuje jakékoli rozostření obrazu. Ekologický senzor se postará o optimální nastavení podsvícení na základě světla v místnosti.

Vychutnávejte si aplikace a videa


S aktualizovanou službou Smart Hub a novými aplikacemi od společnosti Samsung objevíte úžasný svět sociální a přizpůsobené domácí zábavy. Family Story vám umožňuje sdílet fotografie, zprávy a události s vašimi blízkými. Se službou Kids se zase děti mohou bavit a vzdělávat. Pomocí Fitness můžete cvičit a plánovat svůj trénink. Díky přístupu ke skvělému obsahu se nebudete nikdy nudit.
 

Sledujte filmy


S funkcí ConnectShare Movie stačí jednoduše připojit paměťové zařízení USB a můžete okamžitě začít přehrávat filmy, fotografie nebo hudbu. Na televizoru nyní můžete sledovat nejrůznější obsah v pohodlí svého obývacího pokoje. Jako další vstupní zařízení vám poslouží trojice moderních digitálních rozhraní HDMI. S jejich pomocí si vychutnáte hry z nejnovějších herních konzolí i filmy z vašeho Blu-ray přehrávače.
 


Sdílejte


Spojte vše do jednoho celku. Funkce AllShare Play vám prostřednictvím technologie DLNA umožňuje bezdrátově připojit kompatibilní zařízení, takže na své obrazovce budete moci sledovat filmy, prohlížet si fotografie a poslouchat hudbu uloženou na těchto přístrojích. Nyní můžete bez námahy přenášet obsah z počítače nebo mobilního zařízení do televizoru. Převratná cloudová technologie dovolí získat přístup k multimediálnímu obsahu i když zrovna nejste doma.
  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Aplikace
    YouTube, Facebook Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    Aplikace
    YouTube, Facebook Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Připojení

    Bezdrátové připojení
    WiFi Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    92,8 cm Hotovo!
    Výška
    61,5 cm Hotovo!
    Hloubka
    26,5 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    55,2 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    4,9 cm Hotovo!
    Hmotnost
    9,8 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Poznámka:

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 40" Samsung UE40F5570 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" Samsung UE40F5570. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F5570. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F5570. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40F5570.
    P-DC1-WEB18
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací