WS7480

55" LG 55LA860V

Zobrazit katalog
55" LG 55LA860V
5 2 hodnocení
Televize Cinema 3D SMART LED, úhlopříčka 140cm, MCI 800, Full HD1920x1080, DVB-S2/T/C MPEG4 tuner, HbbTV, lokální stmívání, Dual Play, konverze 2D»3D, 4x HDMI, 3x USB, scart, DLNA, zabudované WiFi, WiDi, MHL, Skype, 1.2GB Dual Core CPU, 2GB DDR, 2x12W + subwoofer, Magický ovladač, 4x 3D brýle v balení, energ. třída A+
Kód:  WK308i Prod. číslo:  55LA860V Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

55" LG 55LA860V

Televizor LG 55LA860V zaujme na první pohled štíhlým a dokonale elegantním designem. Uvnitř televize se ukrývá kromě dvoujádrového procesoru M13 řada nadstandardních vlastností. Pro hraní na moderních konzolích pak nabídne televizor speciálně přizpůsobený obrazový režim. I tak se řadí do energetické třídy A+. Funkce Micro Pixel Control totiž provádí lokální tlumení podsvícení a tím výrazně snižuje spotřebu až na 84 W. U takto gigantické obrazovky se jedná o fantastickou hodnotu.
 

Hlavní vlastnosti

  • Kompletní tunerová výbava DVB-T2, DVB-S2, DVB-C
  • Nekompromisní 3D obraz a zvuk
  • Cinema Screen Design
  • Konverze 2D na 3D
  • Inovativní ovladač Magic Motion Remote
  • Skvělé funkce Smart
  • Integrovaná přední kamerka

Dokonalá chytrá televize vyžaduje skvěle zpracované ovládání. To zajišťuje Magic Remote Controler, který skvěle padne do ruky. Technologie LG "Ukaž, potvrď a ovládej" umožňuje vaše spojení s obsahem obrazovky, s informacemi a sociálními sítěmi prostřednictvím jednoduchých gest a rychlých kliknutí na tlačítko OK. Tento snadný způsob dává možnost vysoce pohodlného a pokročilého užívání chytrého televizoru.

Připojení TV k internetu je možné pomocí zabudované Wi-Fi nebo klasickým síťovým kabelem. Social Center sdružuje oblíbené sociální sítě a zaručuje jejich plné využití. Nechybí ani 3 USB porty a je jen na vás co do nich připojíte. Umí opravdu vše.
 

Obrazová dokonalost


Neuvěřitelný LG Cinema Screen design vtáhne do děje všechny diváky před televizí. Pomocí nejmodernějších technologií byl odstraněn rušivý element v podobě tlustého rámečku kolem obrazovky. Zlepšení obrazu zařídí Resolution Upscaler, který kouzelným způsobem dokáže video v nižším rozlišení vylepšit a jeho sledování bude na velké obrazovce skutečný zážitek.

Tento televizor je ohleduplný k lidskému zraku, protože z obrazu odstraňuje nepříjemné blikání způsobené konvenčními 3D brýlemi, a vy si tak můžete užívat dlouhé filmové večery bez únavy a bolesti očí. Uživatelsky přívětivé prostředí umožní nastavit hloubku 3D efektu a sami si můžete zvolit, jestli dáte přednost většímu komfortu nebo silnějšímu zážitku při sledování 3D obsahu. Jistě oceníte i funkci převodu klasického 2D vysílání do 3D.
 

...bavte se!


Náruživý hráči ocení funkci Dual Play, kdy televize vysílá dva samostatné 2D obrazy a každý hráč pomocí brýlí vidí svoji část na plné ploše obrazovky. Již se nemusíte trápit při rozdělené obrazovce. Technologie Intel WiDi (Wireless Display), resp. bezdrátový přenos obrazu i zvuku, umožňuje snadné a rychlé propojení televizorů a notebooků bez nutnosti kabelů nebo internetového připojení. To je velmi pohodlné a rychle si tuto funkci oblíbíte.

 



Luxusní 3D

 
S novými LG CINEMA 3D bude sledování trojrozměrných filmů doslova požitek. Díky své malé váze se příjemně nosí a navíc nejsou vůbec drahé. V příslušenství máte rovnou 4 kousky. Neobtěžují ani žádné dráty nebo časté nabíjení. Baterie v nich totiž vůbec není. Pro uživatele s dioptrickými brýlemi připravilo LG speciální klips, takže se nemusí obávat, že by si 3D zážitek nemohli vychutnat naplno. Certifikace od oční kliniky LEXUM potvrzuje zdravotní nezávadnost této pasivní 3D technologie.
  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    55" (139,7 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    55" (139,7 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    112,9 cm Hotovo!
    Výška
    78,8 cm Hotovo!
    Hloubka
    31,6 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    72,1 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    3,51 cm Hotovo!
    Hmotnost
    26,2 kg Hotovo!
    VESA uchycení
    400×400 Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů
    Poznámka:
    » Všechny Televize
    » Všechny Televize s úhlopříčkou 55" (140 cm)
    » Všechny Smart TV

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 55" LG 55LA860V Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55LA860V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55LA860V.
    P-DC1-WEB12
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací