WS7480

55" Panasonic TX-L55WT60E

Zobrazit katalog
55" Panasonic TX-L55WT60E
5 1 hodnocení
Televize 3D SMART IPS LED, úhlopříčka 140 cm, 3600Hz, Full HD 1920x1080, DVB-S2/T/C MPEG4 TWIN tuner, USB/HDD recording, konverze 2D»3D, můj Home screen, webový prohlížeč, vestavěná kamera, vestavěná Wi-Fi, HbbTV, 3x HDMI, 2x USB, SCART, LAN, štíhlý rámeček 9,9mm, 4x pasivní 3D brýle, energ. třída A+
Kód:  WX250f3 Prod. číslo:  TX-L55WT60E Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

55" Panasonic TX-L55WT60E

Připravte se vstoupit do světa nádherného obrazu s 3D IPS televizí Panasonic se zabudovanou kamerou, která promění váš obývací pokoj v multimediální centrum zábavy. Spousta pokročilých funkcí v čele s bezdrátovou sítí Wi-Fi, integrovaným webovým prohlížečem, chytrým ovládáním z mobilních telefonů a tabletů nebo možností sledovat pořady uložené na webových stránkách vám z každého večera u televize udělají nevšední zážitek. Zmodernizujte si vaši domácnost a nechejte se hýčkat těmi nejmodernějšími technologiemi společnosti Panasonic.
 

Perfektně ostré scény
 

Už žádné rozmazané scény. Obrazová frekvence 3600 Hz je zárukou dokonale ostrého podání a speciální procesor Hexa dokáže vylepšit kvalitu obrazu z jakéhokoli zdroje, snižuje hladinu šumu, posiluje barvy a vylepšuje vzhled titulků.
 

Plnohodnotný zážitek


Nechejte se uchvátit maximální detailností barevných přechodů v temných scénách a žasnete nad dechberoucím životem obrazu v barvami prozářených záběrech. Televize Panasonic udělá z každého běžného pořadu neopakovatelný zážitek.
 

Dotkněte se 


Získejte jedinečný pocit, že se veškeré dění v oblíbeném filmu odehrává přímo ve vašem obývacím pokoji. Ponořte se s celou rodinou do trojrozměrného světa s televizí Panasonic a prožijte jedinečné zážitky jako ve 3D kině. Díky konverzi z klasického 2D do 3D vám i při fotbalovém zápasu nejednou proletí míč obývákem. Součástí balení jsou čtyři 3D brýle, které jsou vašim klíčem pro vstup do 3D světa plného unikátních momentů.

Neomezené možnosti


S televizí Panasonic budete každý den objevovat nové a nové možnosti interaktivní zábavy. Stačí se přes bezdrátovou Wi-Fi připojit k internetu a začít vzdáleně přehrávat filmy, hudbu či fotografie.

Vaše oblíbené webové stránky si prohlédnete z pohodlí vašeho křesla a připojíte se také na oblíbené portály Voyo, Topfun a Youtube. Pomocí programu Skype se nejen o své zážitky s novou televizí Panasonic podělíte s ostatními.
 

Zabudovaná kamera


Když se posadíte před televizor Panasonic, automaticky rozpozná váš obličej a nastaví vám domovskou obrazovku s veškerým obsahem. Kamera vám umožní se podělit o váš úsměv s rodinou přes Skype nebo nahrát video a zanechat jej někomu jinému na domovské obrazovce. 

Fantazii se meze nekladou


Přizpůsobte si televizi Panasonic podle vašeho gusta díky konceptu Můj Home Screen. Mějte stále k dispozici widgety a aplikace používané nejčastěji. Zjednodušíte tím ovládání televize pro celou rodinu.
 

Smartphone jako ovladač


Namísto klasického dálkového ovladače používejte vaše smartphony či tablety. Přesunujte si soubory mezi nimi a televizí bez zbytečných kabelů, vše bleskovou rychlostí a s maximálním pohodlím. Fantazii se zkrátka meze nekladou a televize Panasonic vám maximálně vychází vstříc.

Televize Viera vám rozumí
 

Ovládejte televizi přímo vašim hlasem. Stačí jenom vyslovit požadavek do Touch Pad ovladače nebo vašeho smartphonu s nainstalovanou aplikací Viera remote 2.

Elegantní a úsporná


Výjimečný design televize perfektně doplní váš interiér a dodá mu elegantní nádech. Tenký rámeček a kovová konstrukce působí velice elegantně a jen dokazuje exkluzivitu tohoto modelu. Nezapomnělo se ani na životní prostředí a díky moderním šetřícím technologiím se televizor řadí mezi ty nejúspornější.
  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    55,12" (140 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    SMART funkce
    Ovládání hlasem, Webový prohlížeč Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    55,12" (140 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    SMART funkce
    Ovládání hlasem, Webový prohlížeč Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    122,7 cm Hotovo!
    Výška
    81,4 cm Hotovo!
    Hloubka
    35,2 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    71,7 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    3,2 cm Hotovo!
    Hmotnost
    20 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Bílá Hotovo!
    Více parametrů
    Poznámka:
    » Všechny Televize

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Další informace

    Voice Interaction

    Hlasová interakce umožňuje ovládat televizor, změnit nastavení a provádět on-line vyhledávání pouze slovními povely.

    Viera Remote App

    Pohodlnější ovládání díky aplikaci VIERA Remote App. Zdarma si z obchodu Apple App Store nebo Android Market stáhnete tuto aplikaci a ta váš chytrý telefon nebo tablet promění na dotykový dálkový ovladač a umožní vám přenášet obsah do televizoru i z televizoru.

    VIERA Remote App 2.0

    Změňte s aplikací VIERA Remote App 2.0 způsob ovládání televizoru pomocí chytrých telefonů a tabletů.

    Touch Pad Controller

    Dálkový ovladač VIERA s dotykovou plochou umožňuje procházet web a další aplikace pouze pomocí palce a pohybů, které znáte z nejnovějších chytrých telefonů a tabletů.

    Backlight Scanning

    Ovládané podsvícení dovolilo z rozdělení podsvícení na určité oblasti zvýšení generovaných snímků ze 60 na 240 za sekundu. Jemné podsvícení displeje a omezení blikání snižuje počet paobrazů, produkuje hladké, rychlé pohyby bez rozmazání. Sportovní scény, akční scény a další fast-motion obrázky jsou ostré a jasné.

    Eco

    Plazmové a LCD televizory VIERA jsou vybaveny mnoha funkcemi pro úsporu energie. Plazmové panely VIERA se navíc zcela obejdou bez použití škodlivých chemických látek, jako je olovo a nabízejí mimořádně dlouhou životnost, která snižuje množství odpadu a usnadňuje recyklaci. 

    Hexa-Processing Engine

    Hexa procesor s dvojitým jádrem analyzuje a optimalizuje každý obraz, pro ostré detailně prokreslené snímky i při svižné akci. Tento výkonný procesor také zjednodušuje multi-tasking mezi chytrými funkcemi televizoru.

    Viera Connect

    Díky funkci VIERA Connect získáte pouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači přístup k celému světu vybrané online zábavy a ke službě Social TV. Vestavěné síťové technologie Wi-Fi a DLNA umožňují, aby televizor VIERA komunikoval s kompatibilními zařízeními.
     

    2D to 3D Conversion

    Tato pokročilá technologie konverze změní prakticky jakýkoliv 2D obsah do 3D s krásně ostrým, jasným a živým obrazem. I obyčejné 2D televizní vysílání a nahrané programy se mohou stát strhující 3D podívanou!

    Viera Link

    Technologie VIERA Link vám poskytuje možnost kontroly nad všemi multimediálními zařízeními Panasonic pomocí jediného dálkového ovladače. Jednoduše připojte přístroj Panasonic ke svému televizoru a můžete začít. 

    Wide viewing angle

    Díky širokému pozorovacímu úhlu 178 ° uvidíte jasné a zářivé snímky z každého sedadla v místnosti. Podsvícení nabízí přenos clony, která zvyšuje kontrast mezi světlými a tmavými barvami a zlepšuje odezvu pro poskytnutí plynulejších videosekvencí.

    IPS LED Panel

    IPS (In-Plane Switching) LED Panel technologie poskytuje neuvěřitelně široký pozorovací úhel - až 178 stupňů - takže si budete moci vychutnat výjimečně jasný a čistý obraz z téměř libovolného místa v místnosti.

    Recenze 55" Panasonic TX-L55WT60E
    Příslušenství pro 55" Panasonic TX-L55WT60E Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Panasonic TX-L55WT60E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-L55WT60E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-L55WT60E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Panasonic TX-L55WT60E.
    P-DC1-WEB01
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací