Dvouletá záruka pro firmy

55" Sony Bravia KDL-55W829B

Zobrazit katalog
55" Sony Bravia KDL-55W829B
Televize 3D SMART LED, úhlopříčka 139cm, 2D-3D konverze, Full HD 1920x1080p, 800Hz, DVB-T/T2/C/S/S2/CI+, 4x HDMI, 2x USB, LAN, Scart, MHL, DLNA, WiFi, webový prohlížeč, HbbTV, USB/HDD nahrávání, 2x 3D brýle TDG-BT400A energ. třída A++
Kód:  WS755h9 Prod. číslo:  KDL55W829BBAE2 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

55" Sony Bravia KDL-55W829B

Bravia servíruje 3D Full HD obraz pro pohlcující obrazový zážitek při sledování Blu-ray filmů, televizního vysílání nebo při prohlížení rozličného internetového obsahu, jenž čeká jen na vaši zvědavost. Rychlostí vylepšené prostředí dovolí s lehkostí procházet televizní kanály, doporučená videa, obsah ve vlastní síti nebo obsah internetu. Shlédněte videa ze služby YouTube, prohlížejte internet a navštěvujte sociální sítě, jako byste seděli u počítače. Rychlé spouštění televizoru i aplikací budou přínosem pro okamžité vyhledání oblíbeného obsahu. 

Jedinečný obrazový procesor Sony analyzuje, čistí a zjemňuje obraz se skvělými výsledky. Významně redukuje šum obrazu a nabízí skutečnou kvalitu Full HD. Za zmínku stojí i světelný senzor, díky kterému televizor automaticky zjistí úroveň světla v místnosti a na základě toho optimalizuje jas obrazu na optimální hodnotu v daných podmínkách. Novinkou je přidaný režim pro fotbalové nadšence, kdy dokáže optimalizovat obraz i zvuk pro živoucí přenesení atmosféry stadionu do vašeho obýváku. K tomu má přičleněno nové rozhraní, kde zobrazí novinky z různých zdrojů, a vy tak budete dodanými informacemi vždy přesně v obraze.

Nezapomnělo se ani na působivý zvuk, který je nutným průvodcem atmosférou filmů, her i sportu. Reproduktorová soustava s konstrukcí Bass Reflex zajišťuje perfektní reprodukci hlubokých tónů. Od konvenčních reprosoustav se liší přidáním basového průduchu pro hluboké tóny, který je akusticky vyladěn tak, aby spolu s basovým reproduktorem poskytoval optimální výkon soustavy na nízkých kmitočtech. Technologie ClearAudio+ vyladí zvuk na obohacující zážitek, který vás zdánlivě obklopí. Poslouchejte hudbu, dialogy a prostorové efekty s větší čistotou.

Televizor splňuje certifikaci DLNA, takže se snadno stane prvkem vaší domácí sítě, kde bude moci být ve spojení s dalšími kompatibilními zařízeními. Vy budete mít možnost např. z notebooku či NAS serveru přenášet multimediální obsah přímo na obrazovku. Přítomnost USB rozhraní se dále nabízí pro připojení mobilního datového úložiště, z kterého si přehrajete prakticky jakýkoliv multimediální obsah. MHL rozhraní má na starosti kabelové spojení s kompatibilními telefony a tablety. Ve chvíli, kdy zrcadlí obsah na televizi, zároveň dobíjí baterii.

  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    55" (139,7 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Operační systém
    Android TV Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    55" (139,7 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    Aplikace
    YouTube Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    Světelný senzor Hotovo!

    Připojení

    Bezdrátové připojení
    WiFi, DLNA Hotovo!
    HDMI
    4 × Hotovo!
    USB
    2 × Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    123,4 cm Hotovo!
    Výška
    76,4 cm Hotovo!
    Hloubka
    19,7 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    72,2 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    6,5 cm Hotovo!
    Hmotnost
    18 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

    V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

    Poznámka:
    » Všechny Televize
    » Všechny Televize s úhlopříčkou 55" (140 cm)
    » Všechny Smart TV
    » Všechny Android TV boxy
    » Všechna multimediální centra

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 55" Sony Bravia KDL-55W829B Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Sony Bravia KDL-55W829B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KDL-55W829B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KDL-55W829B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia KDL-55W829B.
    P-DC1-WEB17
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací