Vyhraj lístky na EURO 2024

65" Samsung UE65H8000

Zobrazit katalog
65" Samsung UE65H8000
5 1 hodnocení
Televize prohnutá 3D SMART LED, úhlopříčka 163cm, 1920x1080, 1000Hz, DVB-T/C/S2, 4x HDMI, 1x Scart, 3x USB, 2x CI, WiFi, repro 4x 10W, Smart Evolution Kit ready, fotbalový mód, 2x 3D brýle, energ.třída A+
Kód:  WR454f2 Prod. číslo:  UE65H8000STXXH Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

65" Samsung UE65H8000

H8000 reprezentuje tu nejvyšší třídu 3D Full HD televize s prohnutím obrazu, které při takovéto úhlopříčce dopomáhá k lepšímu vnímání detailů na okraji, jenž by se vám jinak ztrácely. Poskytuje optimální periferní vidění s přehlednějším pohledem na celý obrazu. Výrazně lepší zorné pole vytváří panoramatický účinek a pomáhá vnímat obraz jako větší. Zakřivený design ve skutečnosti vytváří "krajinu", která obklopuje vaše oči a dává vám pocit, že jsou ponořeny v obraze. Posaďte se a vychutnejte si obraz. Velkou TV plochu lze efektivně rozdělit, a na každé části lze dělat jinou činnost. Zažijte ten pocit, kdy máte v jednom televizoru dvě obrazovky. Díky celému portfóliu obrazových a interaktivních technologií bude dělat opravdovou radost brilantním obrazem s nekonečnou distribucí zábavy z internetových zdrojů.

Auto Depth Enhancer je inovativní technologie, která analyzuje obraz každého snímku a automaticky upraví kontrast pro větší pocit hloubky. Výsledkem je, že vše, co se budete dívat má neuvěřitelné množství detailů a jeví se přirozeněji. Micro Dimming Ultimate přesně kontroluje množství zón v celém snímku a upraví jas pro hlubší tmavé a jasnější bílé barvy. To prakticky eliminuje zkreslení komplikovaného obrazu, takže si budete moci vychutnat křišťálově jasný obraz. S Wide Color Enhancer Plus budete na obrazovce svědky širšího spektra barev. Bezproblémové sledování akčních filmů a rychlých sportovních přenosů obstará 1000Hz technologie Clear Motion Rate, která efektivně eliminuje jakékoli rozostření.

Výkon 4jádrového procesoru dovoluje provádět činnosti s vysokou rychlostí, což se odrazí na plynulejším ovládání i přecházení mezi obsahem. Službou Smart Hub objevíte skvělé aplikace, videoklipy, televizní programy a příspěvky v sociálních sítích. Například taková aplikace Smart View 2.0 přenáší TV vysílání do mobilních zařízení, čímž se lze přes televizi koukat kdekoliv v dosahu sítě. A naopak obsah mobilních zařízení lze jednoduše zrcadlit. Užijte si široký výběr filmů, přístup k oblíbeným aplikacím a sdílejte názory s vašimi přáteli a po dokoupení kamer jim rovnou zavolejte přes Skype.

Novinkou této generace je pokrokový systém hlasové interakce. Nyní dokážete ovládat TV nejen jednoslovnými příkazy, ale rovnou ji nadiktujete například název filmu, co právě hledáte. Pomocí hlasu lze vyhledávat informace o počasí, sportovní výsledky a otevírat různé aplikace, jako je například YouTube. Když chcete navštívit webovou stránku, jednoduše řekněte její webovou adresu. Zdokonalení doznalo i ovládání pohybem, kdy rozpozná každy prst. Díky tomu lze jediným prstem přepínat kanály, měnit hlasitost, posouvat webové stránky a podobně. Komfort ovládání podpoří i ovladač, se kterým stačí jen ukazovat po televizi, a tím přesunovat kurzor.

Výbava nabízí duální tuner HD DVB-T/C/S2 sloužící pro příjem televizního vysílání ve vysokém rozlišení. Rozhraní televizoru kraluje čtveřice HDMI vstupů. S jejich pomocí si vychutnáte hry z nejnovějších herních konzolí i filmy z vašeho Blu-ray přehrávače v té nejvyšší kvalitě. Standardem je poté sada 3 USB 2.0 portů sloužící pro připojení mobilních datových úložišť, na která si budete moci nahrávat sledované televizní pořady včetně funkce časového posunu živého vysílání Time Shift. Evolution Kit znamená, že si můžete vychutnat technologické novinky na vašem televizoru, aniž byste ho museli měnit za jiný. Budete mít nejlepší kvalitu obrazu dnes, ale i s příchodem nových standardů. Snadno nainstalovatelná sada aktualizuje hlavní součásti televizoru, čímž vám zajistí špičkový zážitek ze zábavy, aniž byste si museli kupovat nový.

Doplňující informace:

Obrazové funkce:
1000 Clear Motion Rate
Micro Dimming Ultimate
Auto Depth Enhancer
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim

Zvuk:
Zvukový výkon (RMS): 40 W
DNSe+, DTS Premium Audio 5.1

Funkce:
3D převodník
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Samsung 3D
Vestavěné WiFi (WiFi Direct)
Podpora technologie Smart Evolution
Časový posun
Teletext (TTXT)
Anynet+ (HDMI-CEC)
Titulky
Herní režim
Funkce obraz v obraze
Rozšířený režim Fotbal
BD Wise Plus
Kompatibilní příslušenství Bluetooth/ USB

Funkce Smart Interaction:
Bez kamery (nutno dokoupit)
Rozpoznávání tváří
Ovládání pohybem
Ovládání hlasem
Hlasová interakce
(ovládání pohybem a hlasem při dokoupení kamery)

Funkce Smart TV 2.0:
Služba Smart Hub
Samsung SMART View
Multimedia
Apps
Fitness
Kids
Multi-Screen (Dual Screen - dvě obrazovky)
Skype
Webový prohlížeč

  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    65" (165,1 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    SMART funkce
    Chytrý ovladač, Webový prohlížeč Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    65" (165,1 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    SMART funkce
    Chytrý ovladač, Webový prohlížeč Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    Přehrávání z USB, Světelný senzor Hotovo!

    Připojení

    Bezdrátové připojení
    WiFi Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    145,1 cm Hotovo!
    Výška
    89,37 cm Hotovo!
    Hloubka
    30,78 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    83,8 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    10,7 cm Hotovo!
    Hmotnost
    27,2 kg Hotovo!
    VESA uchycení
    400×400 Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Poznámka:
    » Všechny Televize
    » Všechny Televize s úhlopříčkou 65" (165 cm)
    » Všechny Smart TV Samsung
    » Všechny Smart TV

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 65" Samsung UE65H8000 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung UE65H8000 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "Samsung UE65H8000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung UE65H8000 .
    P-DC1-WEB16
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací