Dvouletá záruka pro firmy

9" Sencor SPV 2919 Dark Red

Zobrazit katalog
9" Sencor SPV 2919 Dark Red
4,6 18 hodnocení
DVD přehrávač - červený, LCD displej 23cm, rozlišení 800x480, DVD, DivX, SVCD, MP3, JPG, SD/MMC/MS slot, USB vstup, AV výstup, repro, Dolby Digital 2.0, dálkové ovládání, Li-Pol
Kód:  WS509c1t Prod. číslo:  SPV 2919 Dark Red Stránky výrobce

9" Sencor SPV 2919 Dark Red

Perfektní společník v podobě přenosného DVD přehrávače, který spolehlivě zabaví na dlouhých cestách. Budete si moci vychutnávat filmy na DVD discích a to i v rozšířených komprimovaných formátech DivX, poslouchat MP3 hudební skladby na CD discích či pouze prohlížet fotografie formátu JPEG.

Přehrávač je navíc vybaven USB portem pro snadné přehrávání videa, fotografií a hudby z vašeho přenosného USB zařízení. Nadstandardem v rozhraní je čtečka paměťových karet nejrozšířenějších formátů. Její výhoda spočívá v možnosti si na velkém displeji či připojené televizi prohlížet právě nafocené snímky.

Přehrávač disponuje vestavěnými reproduktory a nechybí ani možnost soukromého poslechu pomocí připojených sluchátek. Též není problém přehrávač připojit k televizoru. Napájení zajišťuje vestavěná baterie. K přehrávači obdržíte bohaté příslušenství obsahující napájecí adaptér do zapalovače automobilu, příslušenství pro instalaci ve vozidle, AV kabel a samozřejmě i dálkový ovladač.

Parametry a specifikace:

Displej:
Typ: LCD TFT
Velikost: 9" (23 cm)
Rozlišení: 800 x 480 bodů
Otočný

Ozvučení:
Vestavěné reproduktory
Výstup na sluchátka
Dolby Digital 2.0 dekodér

Kompatibilní optická média:
DVD, DVD±R/RW, SVCD, CD-R/RW

Podporované formáty:
Video: DivX, XviD, MPEG4
Audio: MP3
Foto: JPEG
Titulky: SUB, SRT, TXT

Rozhraní:
1x Výstup na sluchátka (Jack 3,5 mm)
1x AV výstup (Jack 3,5 mm)
1x USB (max. 16GB USB disk)
1x čtečka paměťových karet SD/MMC/MS (max. 32 GB SDHC)

Napájení:
Maximální doba přehrávání: až 2 h
Napájecí napětí: 9-12 V (adaptér na 230 V nebo 12 V)

Rozměry:
240 x 181 x 42 mm

Hmotnost:
1 kg

Dodávané příslušenství:
Síťový adaptér
Adaptér do auta
Dálkové ovládání
AV kabel
Akumulátor
Brašna pro instalaci ve vozidle
Přečíst více

Parametry a specifikace

Historie Sencoru se začala psát v roce 1969 v Japonsku. Samotný název „Sencor“ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než 25 zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň. Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu.

Poznámka:
» Všechny video přehrávače
» Všechny přehrávače

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro 9" Sencor SPV 2919 Dark Red Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 9" Sencor SPV 2919 Dark Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 9" Sencor SPV 2919 Dark Red.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací