Acer Liquid E3 Titanium Silver

Zobrazit katalog
Acer Liquid E3 Titanium Silver
4,7 8 hodnocení
Mobilní telefon 4.7" 1280x720 IPS, procesor Quad core 1.2GHz, RAM 1GB, interní paměť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 2Mpx/13Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microSD, micro USB, baterie 2000mAh, Android 4.2
Kód:  NC010d4f Prod. číslo:  HM.HE2EE.004 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Acer Liquid E3 Titanium Silver

Špičkový chytrý telefon od společnosti Acer vybavený spoustou chytrých a praktických funkcí se stane vaším oblíbeným společníkem. Unikátní design a konstrukce nejenže vypadá elegantně a stylově, ale také vyniká velmi příjemným držením v ruce. Rychlý čtyřjádrový procesor vám poskytne dostatek výkonu pro všechny aktivity, ať už se budete chtít dívat na filmy na jemném HD displeji, hrát hry, brouzdat na internetu nebo fotografovat snímky s vysokým rozlišením 13 megapixelů. Pro milovníky autoportrétů telefon Liquid E3 skrývá milé překvapení v podobě předního blesku a 2Mpx kamery.

Překrásné křivky


Mobilní telefon Acer Liquid E3 je navržen přesně tak, aby padl do vaší ruky. Je jedno, jestli na výšku, či na šířku, nabízí nejlepší úchop v obou polohách.

Multimédia v HD rozlišení


Displej telefonu vás hned na první pohled uchvátí svým jemným HD rozlišením a nádherným barevným podáním ze všech úhlů pohledu díky své špičkové IPS technologii.

Neopomenuta nezůstala ani zvuková stránka, a proto se na přední straně nachází kvalitní reproduktor, který společně s technologií DTS Studio Sound dokáže vykouzlit dokonalý zvuk, při němž si budete připadat jako na koncertě.

Perfektní fotografie


Zadní fotoaparát s mimořádně rychlým ostřením zajistí, aby vám už nikdy neunikl žádný okamžik. A že bude každý snímek vypadat skutečně úžasně zaručí snímač s vysokým rozlišením 13 Mpx a objektiv s neuvěřitelnou světelností f/1,8.

Technologie Acer Bright Magic navíc zvládne zachytit více snímků najednou pro vytvoření jasných a čistých fotografií i za zhoršených světelných podmínek.

Jedinečné autoportréty


Vytvářejte perfektní autoportréty za každé situace díky přednímu blesku a funkci AcerRAPID, která rychle spustí fotoaparát i při vypnutém displeji.

Doplňující informace:

Procesor a čipová sada:
Výrobce procesoru: MediaTek
Model procesoru: MT6589
Rychlost procesoru: 1.20 GHz

Společnost Acer se zaměřuje na vývoj a prodej svých značkových produktů v oblasti informačních technologií. Acer nabízí své produkty v Evropě, na Středním východě, v Africe, Americe, Asii, Tichomoří, Číně a na Tchaj-wanu. Společnost byla založena v roce 1976 a do historických milníků společnosti patří převzetí IT divize americké společnosti Texas Insrumets (1997) nebo převzetí společností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patří mezi 4 největší producenty osobních počítačů a globálně zaměstnává přes 7400 zaměstnanců. Současnou úspěšnou misí společnosti Acer je snaha prolomit bariéry mezi lidmi a technikou.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Acer Liquid E3 Titanium Silver Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Liquid E3 Titanium Silver.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací