Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Aligator A600 Senior, černý

Zobrazit katalog
Aligator A600 Senior, černý
4,3 9 hodnocení
Mobilní telefon pro seniory+ stolní nabíječka
Kód:  RT110g5 Stránky výrobce
Aligator A600 Senior, černý Prodej skončil

Aligator A600 Senior, černý

Mobilní telefon s ergonomickou konstrukcí nabízí jednoduché a pohodlné ovládání. Model A600 je kombinací telefonu pro seniory a moderních trendů. Kromě neobvykle velkého displeje nabízí bohatou multimediální výbavu. Nechybí zde ani speciální tlačítko s funkcí SOS. Telefon je vybavený 1,3 megapixelovým fotoaparátem, díky kterému zachytíte vše kolem sebe. Pořízené fotografie pak uložíte na paměťovou kartu v telefonu. Součástí příslušenství je i nabíjecí stojánek, který je seniory u mobilních telefonů velmi žádaný!

Bezpečnost vašich nejbližších posílí funkce SOS Locator, která po stisknutí SOS tlačítka odešle SMS zprávu obsahující GPS pozici mobilního telefonu. Součástí této informace je i přesná adresa. Odesílání těchto zpráv může být dávkové, díky tomu můžete mít přehled nad telefonem i při častých procházkách.

Parametry a specifikace:

Displej:
Typ: barevný TFT
Rozlišení: 220 x 176 bodů

Vlastnosti a funkce:
Svítilna
SIM Toolkit
Mechanický zámek kláves
SOS tlačítko
Fotoaparát
Podpora paměťových karet microSD

Baterie:
Typ: Li-lon
Napájení: microUSB

Rozměry:
112 x 56 x 13 mm

Hmotnost:
90 g

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Aligator A600 Senior, černý
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aligator A600 Senior, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator A600 Senior, černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator A600 Senior, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator A600 Senior, černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací