Dvouletá záruka pro firmy

Amazon Kindle Keyboard 3G bílý

Zobrazit katalog
Amazon Kindle Keyboard 3G bílý
4,5 17 hodnocení
Elektronická čtečka knih - ebook reader, 6" displej s elektronickým inkoustem, 4 GB paměť, WiFi, 3G, obsahuje reklamu
Kód:  MD050c131 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Amazon Kindle Keyboard 3G bílý

Cenově výhodná verze oblíbené čtečky Amazon Kindle 3 v bílém barevném provedení, která se kromě příznivější ceny liší pouze zobrazováním reklamy. Přístroj se může pochlubit 6ti palcovým E-Ink displejem s rozlišením 800 x 600 DPI schopným zobrazit až 16 odstínů šedi. Výhodou tohoto displeje jsou vlastnosti srovnatelné se čtením z klasického papíru - tedy vysoký kontrast, čitelnost ze všech možných úhlů pohledu a oproti běžným displejům zcela minimální namáhání očí. Nová verze se může pochlubit menšími rozměry, nižší hmotností, lepší výdrží a celou řadou nových vlastností. Přístroj podporuje přímé zobrazení řady elektronických souborových formátů, velké množství dalších je možné do potřebné podoby bezplatně zkonvertovat.

Při čtení je k dispozici vyhledávání v textu, možnost přidávání poznámek či záložek a zvýrazňování vybraných částí textu. Zajímavé pasáže je možné sdílet s vašimi známými prostřednictvím Facebooku či Twitteru, pokud by vás něco zajímalo podrobněji, vyhledáte si podrobný výraz na Wikipedii. Samozřejmostí je také možnost změny fontu a jeho velikosti či změna natočení displeje. Amazon Kindle 3 podporuje české znaky ve všech formátech. OSD menu je však v anglickém jazyce.
 


Zdarma 3G připojení v ČR i v zahraničí?


Ano, společnost Amazon dokázala díky své síle prosadit dohodu s mobilními operátory po celém světě. Sladká odměna v podobě mobilního internetu ve více než 100 zemí je tomu důkazem. Stačí, když vlastníte tento Amazon Kindle s 3G modulem a můžete bez obav kupovat obsah nejen na lavičce v parku, ale i na pláži u moře. Na zahraniční dovolené jistě oceníte i nouzový přístup k bezedné internetové síti.

V elektronickém obchodu Amazon jsou připraveny tisíce zdarma poskytovaných i placených knižních titulů. Mezi doplňkové funkce patří hlasový průvodce, předčítání knih nebo poslech hudby a podcastů - zde přijde ke slovu vestavěný reproduktor či jack konektor pro připojení sluchátek. Pro ukládání knih je připravena vnitřní paměť s kapacitou zhruba 3 GB schopná pojmout zhruba 3500 knih.

Díky vestavěnému Wi-Fi je nejen možné rychle a pohodlně nakupovat elektronické knihy, noviny či časopisy, ale také pracovat s elektronickou poštou či surfovat po internetu. Pro připojení k počítači a nabíjení je určeno rozhraní microUSB. Výdrž činí až 4 týdny při deaktivovaném Wi-Fi a 3 týdny při jeho používání.

Vše o elektronických knihách a jak je číst ve čtečkách Amazon Kindle naleznete zde.
Nezapomeňte se také podívat na náš velký výběr
elektronických knih.

Parametry a specifikace

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlišení v pixelech
HD 800 × 600 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, PRC, TXT Hotovo!
Funkce
Přehrávání hudby, Prohlížení obrázků, Webový prohlížeč, Email Hotovo!

Displej

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlišení v pixelech
HD 800 × 600 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, PRC, TXT Hotovo!

Funkce

Funkce
Přehrávání hudby, Prohlížení obrázků, Webový prohlížeč, Email Hotovo!
Výbava
Klávesnice, Reproduktor Hotovo!

Paměť

Vnitřní paměť
4 GB Hotovo!

Komunikace a porty

Bezdrátové připojení
WiFi, 3G Hotovo!
Konektory
Micro USB, Jack (sluchátka) Hotovo!

Konstrukce

Barva
Bílá Hotovo!
Šířka
123 mm (12,3 cm) Hotovo!
Výška
190 mm (19 cm) Hotovo!
Hloubka
8,5 mm (0,85 cm) Hotovo!
Hmotnost
241 g Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Amazon Kindle Keyboard 3G bílý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Kindle Keyboard 3G bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Keyboard 3G bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Keyboard 3G bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Kindle Keyboard 3G bílý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací