AD květen univerzal P&G boost

Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB

Zobrazit katalog
Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB
5 1 hodnocení
Tablet - OMAP4460 1.2GHz Dual-core, dotykový LCD 7" 1280x800 IPS, interní paměť 16GB, dual WiFi, Bluetooth, webkamera, mikrofon, micro USB, micro-HDMI, výdrž až 11 hod, Google Android 4.0
Kód:  MD049 Stránky výrobce
Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB Prodej skončil

Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB

Firma Amazon se po sérii úspěšných čteček elektronických knih Kindle s e-inkem pustila také do kategorie tabletů. I v této kategorii tak můžete očekávat panel s jemným rozlišením v zařízení s elegantním designem a výkonným hardwarem. Displej s úhlopříčkou 7" vyniká rozlišením 1280×800 bodů. Technologie displeje IPS v kombinaci s polarizačním filtrem zaručí, že nebudete mít problém s čitelností ani na přímém slunci. O velmi kvalitní displej totiž Amazonu šlo především.

Jako operační systém slouží upravený Google Android 4.0 Díky dvoujádrovému procesoru taktovanému na frekvenci 1,2 GHz a grafickému čipu PowerVR SGX540 budete mít k dispozici dostatek výkonu pro plynulý běh systému, ale i aplikací a her. 1 GB operační paměti zajistí, že systém bude plynulý i při více spuštěných aplikacích na pozadí. K dispozici je 16 GB velký disk, z něhož je pro vaše data dostupných přibližně 12,6 GB.

K internetu se můžete připojit pomocí Wi-Fi, nechybí ani bezdrátové rozhraní Bluetooth. Aby tablet zvládal bez problému přenášet video ve vysokém rozlišení, je vybaven duální anténou. Na zadní straně se nachází stereo reproduktory s certifikací Dolby Digital Plus. Součástí výbavy je také přední kamera zachycující obraz v rozlišení 1,3 Mpx (HD).

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Kindle Fire HD 7" 16GB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací