Stříbrné hrdlo (Předprodej) - ekniha

Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM

Zobrazit katalog
Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM
4,6 132 hodnocení
Elektronická čtečka knih - ebook reader, 6" nasvícený dotykový displej eink 1024x768, 2 GB paměť, WiFi , až 8 týdnů baterie, bez reklamy
Kód:  MD050c162a Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM

Amazon Kindle Paperwhite, to je jedna z nejpokrokovějších čteček elektronických knih současnosti, kterou nyní můžete vlastnit i Vy! Mezi její nejdůležitější vlastnosti patří vylepšený dotykový displej s podsvícením, kompaktní rozměry a nízká hmotnost či bezkonkurenční výdrž baterie. Tato verze navíc neobsahuje žádné reklamy.

Komfortní čtení ve dne i v noci


Jednou z největších inovací nové čtečky Amazon Kindle Paperwhite je její displej. Ten je stejně jako u jejího předchůdce dotykový (ačkoli nyní využívá pokročilejší kapacitní technologii), nově však získal také podsvícení! Na rozdíl od starších modelů je tak možné bez jakýchkoli nepříjemností (a nutnosti dokupovat další příslušenství) číst i na místech s horším světlem či dokonce i v úplné tmě! Displej je založený na tzv. E-Ink technologii, což znamená, že je současně také energeticky úsporný a šetrný na oči. Komfort při čtení pak završuje vysoké rozlišení 1024 x 768 bodů. Pokud sečteme všechny vlastnosti tohoto nového revolučního displeje, získáme téměř dokonalou čtečku elektronických knih, kterou je možné bez jakéhokoli omezení využívat kdykoli a kdekoli. 

Bohaté možnosti při čtení


Uživatel má během čtení k dispozici řadu funkcí a možností, které dokážou výrazně zvýšit jeho požitek. Základem je možnost nastavení písma, která čítá výběr z několika velikostí textu, výběr ze tří možných fontů, nastavení zarovnání či nastavení řádkování. K dispozici je rovněž možnost nastavení zobrazení ve vodorovném nebo svislém režimu. Mezi další příjemné vlastnosti patří možnost přidávat si do textu na vybraná místa záložky (ačkoli si přístroj samozřejmě pamatuje, kde jste při čtení skončili) a dokonce i textové poznámky. Se záložkami a poznámkami lze později pohodlně pracovat. V textu lze dokonce také označovat vybrané zajímavé pasáže, které si může čtenář uschovat na později a dokonce se o ně může prostřednictvím sociálních sítí podělit také se svými přáteli.

 

Digitální knihovnička vždy při sobě


Vestavěná paměť čtečky o kapacitě 2 GB pojme několik stovek až tisíc elektronických knih nebo nejrůznějších článků a dokumentů. Před jakoukoliv cestou tak odpadá nutnost se rozhodovat, jaké knihy či časopisy zabalíte do omezeného prostoru Vašich zavazadel - jednoduše si je sbalíte všechny. Další výhoda plyne z toho, že si kdykoli a kdekoli budete moci přečíst to, na co máte zrovna v tu chvíli náladu. Díky Wi-Fi je možné knížky a další materiály do čtečky pohodlně stahovat i ve chvílích, kdy nemáte přístup ke svému stolnímu počítači.

Kompaktní rozměry


Mezi další klady této čtečky patří také její kompaktní rozměry a nízká hmotnost. O přítomnosti čtečky v kabelce či brašně ani nevíte, kdykoli se však vyskytne krátká chvíle, můžete si čtečku ihned vytáhnout a přečíst si několik dalších odstavců či kapitol své oblíbené knihy či článku. Spuštění čtečky je okamžité, jedná se tedy o skvělého společníka nejen do MHD, ale i kamkoli jinam. Může to znít až neuvěřitelně, ale nový Amazon Kindle je dokonce tenčí, než obyčejná tužka!

Výborná výdrž


Díky energeticky šetrnému E-Ink displeji se může čtečka pochlubit také výbornou výdrží na baterie, která činí v závislosti na délce čtení a intenzitě využívání Wi-Fi připojení až několik týdnů. Rozhodně se tedy nemusíte obávat, že čtečka vypoví službu v tu nejméně vhodnou chvíli, jako se tomu často stává u notebooků či mobilních telefonů. Starosti si nemusíte dělat ani při dlouhodobých pobytech v místech bez možnosti připojení k elektrické síti.

Velký výběr knih


Jako primární zdroj knih slouží elektronický obchod společnosti Amazon, kde je možné zakoupit obrovské množství titulů (bohužel však převážně v angličtině). Nic ale není ztraceno ani v případě českých čtenářů. Ti si mouhou svou oblíbenou knihu koupit v naší sekci elektronických knih. Do čtečky si je možné také nechat automaticky zasílat zpravodajství a různé další články z celé řady českých internetových serverů. Knížky a různé další dokumenty je možné do čtečky také nahrát prostřednictvím USB kabelu, což je ideální cesta, jak číst např. služební dokumenty či poznámky ze školních přednášek. Ani zde však možnosti nekončí, i na českém internetu je možné najít další zdroje, ze kterých je možné zcela legálně získat další čtení, např. klasickou českou literaturu. Dokumenty je možné do čtečky také zasílat prostřednictvím speciálního e-mailu, přes který je možné zasílat rovněž materiály, které nejsou čtečkou standardně podporovány k zobrazení.

Hlavní vlastnosti

  • Výborně čitelný dotykový E-Ink displej
  • Vestavěné podsvícení pro čtení za horších světelných podmínek
  • Kompaktní rozměry a nízká hmotnost
  • Paměť pro uložení několika stovek knih nebo článků
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Možnost bezdrátového stahování knih a článků (Wi-Fi)
  • Intuitivní prostředí, jednoduché ovládání
  • Bezchybná podpora českých znaků
  • Široká podpora různých typů formátů, možnost převodu dalších formátů, které standardně nejsou podporovány


Vše o elektronických knihách a jak je číst ve čtečkách Amazon Kindle naleznete zde.
Nezapomeňte se také podívat na náš velký výběr
elektronických knih.

Parametry a specifikace

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlišení v pixelech
HD 1024 × 768 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, PRC, TXT Hotovo!
Funkce
Slovník, Prohlížení obrázků, Webový prohlížeč Hotovo!

Displej

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlišení v pixelech
HD 1024 × 768 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, PRC, TXT Hotovo!

Funkce

Funkce
Slovník, Prohlížení obrázků, Webový prohlížeč Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Paměť

Vnitřní paměť
2 GB Hotovo!

Komunikace a porty

Bezdrátové připojení
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!

Konstrukce

Barva
Černá Hotovo!
Šířka
117 mm (11,7 cm) Hotovo!
Výška
169 mm (16,9 cm) Hotovo!
Hloubka
9,1 mm (0,91 cm) Hotovo!
Hmotnost
213 g Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Kindle Paperwhite - BEZ REKLAM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací