Aprolink Aluminium Ring Case růžové

Zobrazit katalog
Aprolink Aluminium Ring Case růžové
Pouzdro na mobil pro ochranu iPhone 5/5S, mechanismus snap-on, tvrzený polykarbonát, lesklý UV povrch s ochranou proti poškrábání, ergonomický design, kvalitní hliníkový kroužek
Kód:  APR002b Prod. číslo:  IPH-521.PK
Aprolink Aluminium Ring Case růžové Prodej skončil

Aprolink Aluminium Ring Case růžové

Pouzdro navržené pro uživatele, kteří chtějí mít telefon chráněný a skvěle vypadající. Se snap-on mechanismem bude vložení přístroje do pouzdra okamžité. Pouzdro obepne tělo vašeho mobilního miláčka iPhone 5/5S, a tak ho dokonale ochrání. Tvrzený polykarbonát s lesklým UV povrchem ochrání přístroj proti poškrábání a obstojí i proti menším pádům. Výjimečný vzhled vyzdvihuje hliníkový kroužek. Ergonomické tvarování zajistí, že skvěle padne do ruky.

Hlavní přednosti:

  • Ochrana odolným, tvrzeným polykarbonátem
  • Jednoduché nasazení díky snap-on mechanismu
  • Lesklý UV povrch s ochranou proti poškrábání
  • Hliníkový kroužek doplňuje design

Parametry a specifikace

Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Aprolink Aluminium Ring Case růžové Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aprolink Aluminium Ring Case ružové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AproLink Aluminium Ring-Kasten Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AproLink Aluminium Ring-Kasten Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aprolink Aluminium Ring Case růžové.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací