Dvouletá záruka pro firmy

Ariete 2891

Zobrazit katalog
Ariete 2891
Rychlovarná konvice v tradičním stylu s logem Lipton, příkon 1080W, 0.8l, automatické vypínání
Kód:  BEU447d Prod. číslo:  ARI-2891 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Ariete 2891

Rychle v anglickém stylu

Rychlovarná konvice je nedílnou součástí každé moderní kuchyně. Bohužel je většina konvic vyvedena v supermoderním designu spolu s LED podsvícením a dalšími prvky. Konvice ARIETE však nabízí klasické provedení v tradičním anglickém stylu, které skvěle zapadne do vaší kuchyně. Nerezové provedení v červené barvě, doplněné o logo tradičního výrobce čajů Lipton, je vhodné do každé kuchyně. Objem 0,8 litru je dostačující pro vaření kávy nebo čaje pro každou návštěvu. Díky funkci automatického vypínání nemusíte hlídat, zda už se voda vaří nebo nikoliv. Jistě oceníte také oddělenou základnu, na které je možné konvici otáčet o 360 stupňů. 

Parametry a specifikace

Materiál
Plast Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Ariete 2891 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARIETE 2891. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARIETE 2891. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARIETE 2891. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 2891.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací