AD květen univerzal Effaclar

Archos Arnova 8 G1 4GB

Zobrazit katalog
Archos Arnova 8 G1 4GB
Tablet dotykový 8" 800x600, 4GB + microSD, WiFi, Google Android 2.1
Kód:  MD032yy4

Archos Arnova 8 G1 4GB

Komfortní internetové zařízení, multimediální přehrávač i čtečka knih v jednom a zajímavou cenu. Tablet ARNOVA 8 je v kompromisním formátu dle 8" displeje s intuitivním dotykovým ovládáním a jemným rozlišení 800 x 600 bodů. Díky této praktické velikosti můžete mít tablet neustále při sobě a kdykoliv ho lze ve volné chvíli okamžitě začít používat. Samozřejmě jsou podporovány multimediální soubory hudební i nejrůznější video, kde nesmí chybět například MPEG-4, MKV či MOV a do rozlišení až 720p. Pro svou funkci čtení knih poskytne přehlednou knihovnu titulů.

Pro ukládání dat je k dispozici integrovaná flash paměť o velikosti 4 GB a kapacitu můžete dále rozšířit ve volném Micro SDHC slotu. Ve výbavě najdeme rychlé bezdrátové WiFi připojení, 2 reproduktory a mikrofon. Napájení je zajištěno kvalitní Li-Pol baterií dovolující až 20 hodin přehrávání hudby nebo až 5,5 hodiny přehrávání videa. Požadované funkce snadno doplníte a flexibilně užijete v operačním systému Google Android 2.1

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Archos Arnova 8 G1 4GB
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Archos Arnova 8 G1 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Archos Arnova 8 G1 4GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Archos Arnova 8 G1 4GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Archos Arnova 8 G1 4GB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací