AD elektro Star Wars

ASUS O!Play HD2

Zobrazit katalog
ASUS O!Play HD2
5 3 hodnocení
Multimediální přehrávač H.264/ MPEG1/2/4/ DivX/ XviD/ DVD/ AVI/ MP3/ MP4/ WAV/ AAC/ OGG/ JPEG/ BMP/ GIF/ TIFF, USB 3.0, eSATA, LAN, HDMI, AV, 3.5" HDD, podpora NAS, čtečka karet, dálkové ovládání
Kód:  HC640f Prod. číslo:  90-YTM63120-EA10MZ Stránky výrobce

ASUS O!Play HD2

Prvotřídní multimediální přehrávač s podporou Full HD rozlišení 1080 a 7.1kanálového zvuku Dolby TrueHD, který zaručují audiovizuální zážitky srovnatelné s návštěvou kina. Tento model se jako první na světě může pochlubit ultra rychlým rozhraním USB 3.0! Toto rozhraní umožňuje přenášet multimediální data až 10krát rychleji, než tomu bylo u generace USB 2.0. Do přehrávače lze usadit jakýkoliv pevný disk o velikosti 3,5". Podporuje celou řadu video formátů v populárních kodecích XviD, DivX i v pokročilém x.264 jako např. AVI, VOB (pro DVD), MPG, MP4 či vysoce kvalitní MKV. Neméně početná podpora formátů se týká i audio souborů, které si budete moci přehrávat např. jako MP3, , WAV, OGG, WMA nebo jako AAC. Nechybí možnost prohlížení digitálních fotografií JPEG, obrázků BMP, GIF, TIFF.

Přehrávač se vyznačuje možností připojení k domácí síti a internetu. To je možné přes vestavěný RJ-45 port s gigabitovým přenosem dat. Na vaší televizní obrazovce tak získáte okamžitý přístup k webovým službám jako Picasa, Flickr a internetovým rádiím. Přehrávač je schopný pracovat pod standardem DLNA, což znamená, že ho je možné použít jako mediální server, který bude streamovat multimediální obsah do všech kompatibilních zařízení ve vaší domácnosti. Přehrávač lze rovněž využít jako síťové NAS úložiště se serverovými funkcemi iTunes, Samba atd.

Propojení s televizorem obstará HDMI výstup ve verzi 1.3 nebo komponentní a kompozitní výstup. Optický a koaxiální digitální audio výstup dobře poslouží např. k posílání digitálního signálu do vašeho receiveru. V rozhraní potěší i eSATA port kombinovaný z USB vhodný pro připojení externích pevných disků a čtečka paměťových karet typu CF/SD/MMC/MS/MS Duo. Přehrávač je dodáván s programovatelným dálkovým ovladačem, avšak k ovládání přehrávače můžete využívat i svůj iPhone.

Parametry a specifikace:

Kapacita HDD:
Bez osazeného HDD
1x pozice pro 3,5" HDD

Podporované formáty:
Video: MPEG1/2/4,RM/RMVB,VC-1,H.264
(.mts,.trp,.iso,.ifo,.mp4,.mov,.xvid,.avi,.divx,.asf,.wmv,.mkv,.rm,.rmvb,.flv,.ts,.m2ts,.dat,.mpg,.vob)
Audio: MP3,WAV,AAC,OGG,FLAC,AIFF,Dolby Digital AC3,Dolby Digital Plus,DTS Digital Surround,Dolby True HD (downmix),Tag ID3,Dolby True HD (Passthrough)
Foto: JPEG,BMP,PNG,GIF,TIFF
Titulky: TXT,TXT(SRT),SRT,SUB,SMI,SSA

Podporované souborové systémy:
FAT16/32, NTFS, HFS/HFS+, EXT3

Rozhraní:
1x HDMI 1.3 výstup
1x komponentní výstup (Y, Pr, Pb)
1x kompozitní A/V výstup
1x USB 3.0 vstup
1x kombo port USB + eSATA
1x slot pro paměťové karty CF/SD/MMC/MS/MS Duo
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbit/s)
1x digitální optický audio výstup S/PDIF
1x digitální koaxiální audio výstup S/PDIF

Spotřeba:
10 W

Rozměry:
230 x 178 x 60,5 mm (Š × H × V)

Hmotnost:
730 g

Dodávané příslušenství:
Napájecí adaptér
Napájecí kabel
Dálkové ovládání
Kompozitní kabel A/V
Příručka pro rychlé spuštění
CD (Uživatelská příručka)

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ASUS O!Play HD2
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS O!Play HD2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS O!Play HD2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS O!Play HD2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS O!Play HD2.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací