P&G boost P&G boost

ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D

Zobrazit katalog
ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D
5 2 hodnocení
Počítač Intel Core i5 4670K Haswell (OC až 4.1GHz), RAM 8GB, NVIDIA GeForce GTX 750 1GB, HDD 1TB 7200 otáček, DVD-RW, GLAN, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, S/PDIF, 8ch audio, čtečka karet, vodní chlazení, bez operačního systému
Kód:  TA226r2e Prod. číslo:  G30AB-CZ002D Stránky výrobce
ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D Prodej skončil

ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D

Počítač ASUS ROG TYTAN G30
Výkon na jedničku

Výkon na jedničku

Sestava ROG TYTAN G30 je velmi dobře designově řešena. Základ sestavy tvoří chipset Intel Z87. Čtyřjádrový procesor Intel Core i5 taktovaný na 3,4GHz vám zaručí plynulost a rychlost chodu všech procesů.

Přehřívání nemá šanci

Sestava díky inteligentnímu systému chlazení, který odsává horký vzduch a brání tak nadměrnému zahřívání počítače má absolutně úžasný výkon. Tento model je navíc vybaven vodním chladičem, který znatelně zvyšuje výkon chlazení instalovaných komponent.

Přehřívání nemá šanci
Barevná indikace

Barevná indikace

Veškerý výkonný hardware a funkce se ukrývají v charakteristické mnohoúhelníkové skříni G30, která vyniká důmyslnou konstrukcí s integrovanými světelnými indikátory. Ty mění barvu podle aktuálního režimu – od modré při běžném provozu až po červenou při přetaktování.

Výborná grafika a kapacita

Počítač má zabudovanou grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 750, tudíž se vůbec nebojte hraní i těch graficky nejnáročnějších her. Kapacita disku počítače je 1TB. Nebojte se tedy, že by jste snad měli nedostatek místa na disku.

Výborná grafika a kapacita
Skvělá konektivita

Skvělá konektivita

Počítač je vybaven celou řadou konektorů. Od konektorů pro myš a klávesnici, až po video výstupy HDMI, DVI, VGA nebo optický výstup S/PDIF. K používání je připraveno deset USB portů. Součástí je samozřejmě i DVD vypalovačka a čtečka karet.

Zařízení se dodává bez nainstalovaného operačního systému.

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Je možné tento PC kúpiť s operačným systémom?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na výkon této Grafiky 750 1gb, která je v tomto PC zabudovaná, popř. jaký je zde zdroj zda utáhne 2 grafické karty zároveň tj. SLi můstek. Kamarád počítal s koupí herního PC a psal mě, tak bych se chtěl na to zeptat jelikož on s takovýma věcma si neví rady, sotva umí zapojit myš, ne že bych ho urážel ale to jen tak Perspektivně.

Chcem sa opýtat či by to zvládlo aj náročnejšie hry ako GTA V alebo Rust?

šlo by ten operační systém nainstalovat kdyš jsi pc koupím?

Dobry deň a kolko ma tento pc jadrov.

Dobry deň ma tento pc wifi a internet.

Dobry deň ma tento pc internet.A utiahne GTA5,CS GO,Fifu17,Mafiu3,Minecraft,Fifu16.

Chci zakoupit tento PC : http://www.alza.cz/asus-rog-tytan-g30-d1637828.htm ale nepíšete kolik max ram může mít kolik max grafických karet pořádně nic jaka přímo tam je deska takže těžko to koupim takže bych chtěl po vás nebo technicích zjistit podrobný info o této sestavě

Diskuze a poradna k ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D
Příslušenství pro ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací