AD elektro Aplikace

Audioquest DragonFly

Zobrazit katalog
Audioquest DragonFly
4,4 6 hodnocení
DAC převodník sluchátkový zesilovač, velikost USB disku, připojitelný přímo do PC
Kód:  AUG15a Prod. číslo:  092592083462

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Audioquest DragonFly

Stylový DAC převodník a sluchátkový zesilovač velikosti USB klíče je skvělý nástroj pro kvalitnější reprodukci hudby z počítače nebo notebooku. USB konektor slibuje snadnou použitelnost, připojíte k němu také sluchátka, aktivní reproduktory či zesilovač. Při práci nebo cestování si tak ze svého notebooku můžete užívat mnohem kvalitnější poslech vaší oblíbenýé hudby. 

DRAGONFLY 1.2 využívá 24bitový čip ESS Sabre v asynchronním módu, který převádí správnou hodnotu vašeho hudebního souboru do analogu. Zařízení je opatřeno analogovou regulaci hlasitosti a vzorkovací frekvencí až do 24 bit / 96 kHz. O tom, v jaké frekvenci převodník momentálně pracuje, informuje změna barevné kontrolky.

U tohoto modelu došlo k vylepšení napájení a cesty mezi DAC čipem a analogovou částí. DRAGONFLY 1.2 se za svou kvalitu a povedený design může pochlubit oceněním pro nejlepší výrobek ve své kategorii. 
 

Technické parametry:

Vlastnosti:
Velikost přenosného USB klíče
Snadná připojitelnost do PC, notebooku
Analogová regulace hlasitosti
Vzorkovací frekvence až do 24 bit / 96 kHz
24bitový čip ESS Sabre v asynchronním módu

Formáty:
AAC, MP3, FLAC, WAV 24/192

Kompatibilita:
Windows XP, Vista, 7, MAC OS X

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Objednal jsem si u vás USB DAC Audioquest DragonFly číslo objednávky 157616989. Chci se zeptat na kompletnost zboží (tedy jestli je vše původní), zda vrácené zboží testujete, kontrolujete. Dle čísla by to měl být DragonFly 1.2, jestli se nemýlím? A když jsem si dál zboží vyzvednout na pobočce jestli si tam můžu DAC vyzkoušet, nebo aspoň prohlídnout. Jedná se o zboží rozbalené myslím si že by to neměl být problém.

Diskuze a poradna k Audioquest DragonFly
Příslušenství pro Audioquest DragonFly Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audioquest DragonFly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AUDIOQUEST DragonFly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AUDIOQUEST DragonFly. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AUDIOQUEST DragonFly.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací