AVerMedia Gamer Capture HD II (C285)

Zobrazit katalog
AVerMedia Gamer Capture HD II (C285)
4,3 12 hodnocení
Záznamové zařízení pro záznam, editaci a upload až do rozlišení HD 1080p, HDMI, 2.5" HDD slot, komponentní vstup, LAN, USB, iOS a Android software
Kód:  JT125c Prod. číslo:  61C2850000AD-CED Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

AVerMedia Gamer Capture HD II (C285) Prodej skončil

AVerMedia Gamer Capture HD II (C285)


Jedinečné záznamy herních zážitků

Nedovolte, aby vaše nejlepší herní momenty propadly v zapomnění. Velké vítězné bitvy, suverénní dominace v tabulkách oblíbené FPS střílečky nebo dechberoucí a do poslední chvíle napínavé závody. To vše můžete nejen vy, ale i celý herní svět sledovat nahrané na videích pomocí externí střihové karty AVerMedia - nahrávání stisknutím jediného červeného tlačítka, ve vysokém rozlišení 1080p a ještě k tomu bez nutnosti počítače.


Pro počítače i konzole

Širokou podporu kompatibilních zařízení zajišťuje dvojice portů HDMI a komponentního připojení. Díky tomu si ke kartě snadno připojíte stolní počítač, notebook nebo vaši herní konzoli.

HDMI pass-thru navíc zajišťuje, že se při hraní nepřipravíte o jediný snímek! Navíc můžete pořizovat screenshoty nebo zastavit nahrávání a přetočit na libovolné místo.

Vypnuto
Ideální i pro hráče na konzolích

Vypnuto
Video doplníte i o komentář

Hlasový komentář

Komentář je pro následné diváky skoro tak důležitý jako samotné video. Naštěstí není nic jednoduššího, než ke kartě připojit mikrofon, nasadit si sluchátka a ihned zaznamenávat hlasový komentář. V reálném čase lze také upravit hlasitost, čímž ušetříte spoustu času a starostí při následné editaci videí.


Editace přímo v kartě

Počítač pro vytvoření dokonalých a emotivních herních záběrů již potřebovat nebudete. Vestavěný editor pro snadnou úpravu videa dokáže pracovat samostatně. Jediné, co budete potřebovat je monitor nebo televize a nechtěné záběry prostě a jednoduše vystřihnete.

Vypnuto
Snadný střih

Vypnuto
Sdílení na YouToube

Podělte se s herní komunitou

Sdílejte nahraná a zeditovaná videa přímo na videoportál YouTube. Game Capture HD II se pomocí ethernetového portu připojí do internetové sítě a vaše vrcholné herní momenty ve vysoké kvalitě tak budou rovnou k dispozici celému světu.


Aplikace GameMate

Speciální aplikace GameMate pro mobilní telefony s operačním systémem Google Android nebo iOS dokáže po vzájemném propojení s kartou proměnit displej chytrého telefonu v další monitor, na němž vidíte všechny důležité informace, jako je například aktuální druh činnosti nebo kolik místa na disku zbývá.

Obsah balení

  • Game Capture HD II
  • HDMI kabel
  • Adaptér (12V/1.5A)
  • Dálkové ovládání (včetně baterií)
  • Rychlý průvodce instalací
  • Uživatelský manuál
Vypnuto
Game Capture HD II

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň, dokáže táto karta nahrávať do FullHD rozlíšenia video aj napr. z composite vstupu (teda napr. z VHS prehrávača)?

Dobrý den je možné toto zařízení použít jako vstup pro mikrofon a výstup pro sluchátka při zapojení do ntb přes USB? Děkuju za odpověď

Podporuje i streamy?

Pro p. Holuba, který mi odpovídal na dotaz: Dobrý den, ještě ohledně flash disku na který- mohl byste mi prosím doporučit nějaký konkrétní z vašeho obchodu? Děkuji moc, S. Průchová

Dobrý den, je možné záznam nahrát na větší flashku? Syn používal externí disk ale poté, co mi přemazal všechny fotky jsem jej zabavila. Děkuji za odpověď.

da sa aj grabbovat vhs pasky cez toto zariadenie??

Funguje to aj na PC?? Stratim FPS ak to budem nahrávat na PC??

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, je možné ako vstup (HDMI) použiť napríklad výstup z ľubovolnej kamery ?

dobrý deň ide na aj na ps3?

Dobrý den, bude nejaky problém natáčet z notebooku? Díky

123
Diskuze a poradna k AVerMedia Gamer Capture HD II (C285)
Příslušenství pro AVerMedia Gamer Capture HD II (C285) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVerMedia Gamer Capture HD II (C285).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací