Dvouletá záruka pro firmy

Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá

Zobrazit katalog
Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá
4,6 7 hodnocení
Sluchátka drátová, aktivní eliminace okolního šumu, Li-Ion baterie, 260g, jack 3.5mm
Kód:  MON301c1 Prod. číslo:  MH792ZM/A

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá Prodej skončil

Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá

Nová Beats Studio jsou kompletně přepracována pro ještě dokonalejší zvuk. Jsou lehčí, odolnější i pohodlnější. Engine Beats Acoustic společně s dokonale vyladěným digitálním signálovým procesorem (DSP) přibližuje hudební výstup požadavkům Dr. Dre, Jimmyho „Iovine“ a dalších světoznámých producentů žánrů, jako jsou rock, hip-hop, pop, elektronika či R&B.
 
Sluchátka nabízejí adaptivní funkcí eliminace okolního šumu (ANC). Když reprodukují hudbu, máte zajištěn nerušený poslech. Navíc můžete utlumení okolního hluku využít i pro ztišení okolního prostředí bez reprodukce ze sluchátek, abyste mohli v klidu relaxovat. Součástí balení je samozřejmě i kabel RemoteTalk s dálkovým ovladačem a mikrofonem pro obsluhu hovorů a přehrávání hudby mobilních telefonů.
 
Sluchátka využívají je výkonnou baterii, která poskytuje dostatek energie až pro 20 hodin eliminace okolního šumu. Při odpojení od zdroje je funkce navíc automaticky vypnuta, aby se zabránilo plýtvání energií. Přímo na sluchátkách je rovněž měřák kapacity baterie, takže máte vždy dokonalý přehled o jejím stavu. Nabíjení je realizováno klasickým kabelem USB a pro dobití vám proto postačí sluchátka připojit k libovolnému počítači. 
Doplňující informace:
 
Kompatibilita kabelu RemoteTalk:
iPod, iPhone a iPad: ovládání hlasitosti, spuštění/pozastavení přehrávání, přijmutí/ukončení hovoru, přeskakování mezi skladbami, hlasové ovládání
Android, BlackBerry, Windows: spuštění/pozastavení přehrávání, přijmutí/ukončení hovoru

Standardní příslušenství:
Nabíjecí kabel USB 2.0
Nabíjecí adaptér USB
Kabel se standardním 3,5mm konektorem
Kabel RemoteTalk s dálkovým ovládáním a mikrofonem
Pouzdro ke skladování a přenášení
Čistící utěrka
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio by Dr. Dre 2.0 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio by Dr. Dre 2.0 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Studio 2.0 by Dr. Dre černá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací