Dvouletá záruka pro firmy

Beats Studio Wireless - white

Zobrazit katalog
Beats Studio Wireless - white
5 2 hodnocení
Bezdrátová sluchátka bezdrátová, aktivní eliminace okolního šumu, výdrž až 20 hod, 260g, jack 3.5mm
Kód:  MON301c92 Prod. číslo:  MH8J2ZM/B

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Beats Studio Wireless - white

Sluchátka Beats Studio Wireless by Dr. Dre vás osvobodí od nepraktických kabelů i okolního hluku. S integrovanou nabíjecí baterií si užijete bezdrátový poslech hudby až po dobu 12 hodin, při použití kabelu dokonce až 20 hodin. Přenos zvuku zajišťuje technologie Bluetooth s dosahem až 10 m. Sluchátka vás přitom nebudou na hlavě tlačit díky měkkým polštářkům a snížené hmotnosti (jen 260 g).

Technologie digitálního zpracování zvuku The Beats Acoustic Engine přináší věrné podání hudby, ať už se jedná o žánr rock, hip-hop, electronic nebo R&B. Pro ještě lepší zážitek z poslechu jsou sluchátka vybavena systémem aktivního potlačení okolního hluku (Adaptive Noise Canceling). Lze jej používat i samostatně, bez přehrávání hudby.

Se sluchátky Beats Studio Wireless by Dr. Dre získate řadu příslušenství zahrnující USB kabel a nabíječku, audio kabel (3,5 mm jack), kabel RemoteTalk pro telefonování a pevné pouzdro. Sluchátka dodáváme v bílé barvě.

Parametry a specifikace

Barva
Bílá Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Zdravím, lze sluchátka přes Bluetooth připojit k počítač s Windows 10?

Zdravím, sluchátka podporují jen apple ? Na jiný telefon se přes bluetooth nepřipojím ?

Dobrý den, dají se tato sluchátka u vás objednat i v černé barvě? Jestli ano, jaká by byla cena? Děkuji za odpověď.

Diskuze a poradna k Beats Studio Wireless - white
Příslušenství pro Beats Studio Wireless - white Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio Wireless - white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Studio Wireless - white.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací