AD 1. týden květen Effaclar

BEKO CBI 7702 HCA

Zobrazit katalog
BEKO CBI 7702 HCA
5 4 hodnocení
Vestavná lednice kombinovaná, A+, výška 177cm, objem 189/55l, nulová zóna 19l, 3 skleněné police, Možnost otočení dveří, Automatické odmrazování, Hlučnost: 38 dB, VxSxH 177x54x53cm
Kód:  FAC3352 Prod. číslo:  CBI7702HCA Stránky výrobce

BEKO CBI 7702 HCA

BEKO CBI 7702 HCA je špičková vestavná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladícím objemem 189 litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech vašich potravin. Využít můžete 3 police z tvrzeného skla, zásuvku z průhledného plastu na ovoce a zeleninu nebo dveřní přihrádky pro účinné vychlazení nápojů ve stabilní poloze. Navíc disponuje unikátní nulovou zónou, aby vaše maso a zelenina zůstaly vždy čerstvé. Mraznička o objemu 55 litrů poskytuje 3 praktické zásuvky z průhledného plastu. Mějte své potraviny vždy organizované a pečlivě uskladněné od nápojů až po vajíčka. 

Chladnička se řadí k energeticky úsporné třídě A+, proto vyniká nízkou spotřebou a šetří vaše finance. Vybavena je chytrou technologií automatického odmrazování. Snadno ji nastavíte pomocí komfortního elektronického ovládání. Oceníte také velmi tichý provoz, který vás nebude rušit při ostatních činnostech v místnosti. Výhodu představují optimální vestavné rozměry, díky kterým spotřebič snadno zapadne do interiéru každé kuchyně. Elegantní a zároveň stylový design lednice v bílém provedení si ihned zamilujete.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, poraďte mi, jak mám vypnout mrazák. Děkuji Hana Pappová, zákazník

[email protected]

Dobrý den, jaké jsou rozměry jednotlivých dvířek? Děkuji

Diskuze a poradna k BEKO CBI 7702 HCA
Příslušenství pro BEKO CBI 7702 HCA
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO CBI 7702 HCA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací