2024_Q2_Optoma_Monitory_ucho

BenQ MX666+ s NFC WiFi donglem

Zobrazit katalog
BenQ MX666+ s NFC WiFi donglem
4,5 2 hodnocení
Projektor DLP, nat. XGA 4:3 (1024x768), max. UXGA (1600x1200), 3500 ANSI lm, kontrast 13000:1, HDMI, D-Sub, USB, LAN, 10W reproduktor, 3D projekce DLP Link, WiFi dongle v balení
Kód:  WX406f0v Prod. číslo:  9H.J9P77.14E Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

BenQ MX666+ s NFC WiFi donglem

DLP projektor MX666+ je výkonným a tichým společníkem do kanceláře, do školy i na doma. Nabízí 3500 ANSI lumenů a vysoký kontrast 13000:1, se kterými uvidíte ty nejjemnější detaily v neúplně zatemněné místnosti.
Projektor disponuje rozlišením 1024 x 768 a možností projekce ve 3D. Úsporný režim SmartEco prodlouží životnost lampy až na 6 500 h provozu. Je vybaven i 10W reproduktorem.
Konkurenty předčí díky dodávané sadě Quick Wireless NFC Kit pro bezdrátový přenos mezi vaším chytrým zařízením, počítačem a projektorem. Promítání při firemních schůzkách, ve škole nebo doma je rázem hračka. Samozřejmostí je přímé zobrazení z USB flashdisku zapojeného v projektoru.
Konektivitu projektoru doplňují vstupy pro HDMI, kompozitní vstup, S-Video i standardní D-Sub. Součástí balení je i výše zmíněný Quick Wireless NFC Kit pro bezdrátové připojení. MX666+ je možné ovládat i pomocí volně stažitelné aplikace pro Android nebo iOS.

Klíčové vlastnosti

  • Výkonný a ekonomický – 3500 ANSI lumen, výdrž až 6 500 h
  • Vysoký kontrast a realistické barvy
  • Možnost poutavé 3D projekce
  • Prezentace bez PC z flashdisku
  • Zobrazení a plnohodnotné ovládání přes síť LAN
  • Quick Wireless NFC Kit


Výjimečná ostrost a realistické barvy po několik let

Společnost BenQ, světová jednička v oblasti DLP® projektorů, vám nabízí bezchybnou kvalitu obrazu, kterou si budete moci vychutnávat po dlouhé roky. Projektory BenQ pyšnící se řadou ocenění využívají technologii Digital Light Processing od společnosti Texas Instruments®, patentovanou technologii BrilliantColorTM a provedení bez filtrů s téměř uzavřenou konstrukcí, jež zajišťuje:

  • Výjimečnou kvalitu obrazu
  • Vysokou ostrost s vynikající čitelností
  • Zářivé, věrné barvy

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
BenQ

Quick Wireless NFC Kit pro bezdrátové připojení

Bezdrátové NFC zobrazení

S BenQ MX666+ a bezdrátovou sadou BenQ Quick Wireless NFC Kit zahájíte vaši bezdrátovou prezentaci pouhým přiblížením. Připojte bezdrátový NFC modul k projektoru a přibližte se chytrým zařízením s povolenou funkcí NFC pro stažení aplikace tapNshow a aplikace QPresenter Pro. Pak znovu přibližte zařízení k tomuto modulu pro zahájení prezentace.
U projektorů namontovaných pod stropem můžete namísto toho přiblížit zařízení na NFC kartu nebo NFC nálepku vhodně umístěnou na dobře dostupné místo.

Quick USB

Vložte bezdrátový NFC modul do projektoru MX666+, připojte Quick USB k vašemu notebooku či počítači a pak spusťte aplikaci QPresenter uloženou v Quick USB pro nastavení a zahájení vaší obchodní prezentace. Není vyžadována žádná instalace softwaru nebo registrace.

QPresenter Pro

QPresenter Pro je užitečná aplikace pro bezproblémovou prezentaci, která pomáhá promítat fotografie a dokumenty z vašeho počítače nebo chytrého zařízení na velkou projekční plochu, ze souborů PDF, PowerPointu, Wordu nebo Excelu. QPresenter Pro se snadným a intuitivním ovládáním vám dává k dispozici širokou řadu prezentačních a poznámkových nástrojů. ¨


Snadné ovládání a korekce obrazu

Ovládání LAN Control

Ovládání v síti LAN, nyní k dispozici online a bez problémů s instalací softwaru, umožňuje po zadání přednastaveného hesla na webové stránce každodenní centralizovaný přístup, správu a údržbu všech projektorů zapojených do sítě. 

Zobrazení LAN Display

LAN Display (Zobrazení v síti LAN) nabízí efektivní řešení správy projektorů využívající pro ovládání a zobrazení jediný LAN kabel. Tato funkce umožňuje zobrazení projekce jednoho notebooku na X projektorů pro lepší správu obsahu během diskusí, prezentací, školení a výuky v učebně.

2D korekce lichoběžníkového zkreslení

Vodorovným nebo svislým natavením promítaného obrazu eliminujte lichoběžníkové zkreslení způsobené nakloněním projektoru nebo umístěním projektoru mimo střed, a kompenzujte jakýkoli kompromis z hlediska úhlu nebo pozice, který jste museli udělat

Přizpůsobení rohů

Flexibilně a pohodlně upravte rozměry obrazu pro projekci na omezeném nebo nerovném povrchu, nebo dokonce uvnitř rámečku. Jakýkoli ze čtyř rohů obrazu můžete nezávisle nastavit pomocí dálkového ovladače, OSD displeje nebo aplikace QPresenter Pro.


Funkce pro úsporu energie

Technologie BenQ SmartEco™

Tato inovace pro úsporu energie umožňuje MX666+ automaticky a dynamicky nastavovat výkon své lampy na základě vstupního obsahu, díky čemuž se ušetří až 70 % výkonu lampy, přičemž je poskytován optimální kontrast a jas s množstvím světla, které je právě potřeba.

Režim Eco Blank

Režim Eco Blank umožňuje jedním stisknutím určeného tlačítka zatemnit projekční plochu, kdykoli potřebujete obrátit pozornost publika na sebe. Je-li funkce aktivována, sníží se automaticky výkon lampy, čímž se sníží celková spotřeba energie o 70 %.

Režim SmartEco

Režim SmartEco inteligentně nastavuje výkon lampy pro maximalizaci úspory energie poskytováním nejlepšího kontrastu a jasu při použití pouze takového množství světla, které je potřeba.

Režim detekce chybějícího signálu

Automatické přepnutí do režimu Eco Blank poté, co byl projektor déle než tři minuty zapnutý, aniž by byl na vstupu nějaký signál, pro eliminaci zbytečného plýtvání energií a prodloužení životnosti projekční lampy.

Spotřeba v pohotovostním režimu 0,5 W

Při nečinnosti odebírá MX666+ v pohotovostním režimu minimální množství energie 0,5 W, čímž dosahuje toho, co bylo pro starší modely projektorů velkou výzvou. Tento technologický pokrok v úspoře energie pomáhá prodloužit životnost lampy projektoru a snížit náklady na elektrickou energii.


Parametry a specifikace

Nativní rozlišení
1600 × 1200 Hotovo!
Maximální rozlišení
1024 × 768 px Hotovo!
Kontrast
13 000:1 Hotovo!
Úhlopříčka obrazu (min.)
95,25 cm (37,5 ") Hotovo!
Úhlopříčka obrazu (max.)
762 cm (300 ") Hotovo!

Rozlišení

Nativní rozlišení
1600 × 1200 Hotovo!
Maximální rozlišení
1024 × 768 px Hotovo!
Kontrast
13 000:1 Hotovo!

Projekční plocha

Úhlopříčka obrazu (min.)
95,25 cm (37,5 ") Hotovo!
Úhlopříčka obrazu (max.)
762 cm (300 ") Hotovo!

Technologie

Životnost
3 431,37 h (142,97 d) Hotovo!
Životnost (ECO)
6 372,55 h (265,52 d) Hotovo!
Výkon
240 W Hotovo!
Hlučnost
33 dB Hotovo!
Maximální spotřeba
353 W Hotovo!

Rozměry

Šířka
31,2 cm Hotovo!
Výška
10,4 cm Hotovo!
Hloubka
24,41 cm Hotovo!
Hmotnost
2,65 kg Hotovo!
Více parametrů

Tchaj-wanská korporace s pobočkami po celém světě je známým hráčem v oblasti spotřební elektroniky a výpočetní i komunikační techniky. Prostřednictvím několika akvizicí vstoupila na nové trhy, kde se jí daří získávat význačné postavení a představuje hlavního hráče ve svém oboru. Nejdůležitější z akvizic byl v roce nákup společnosti Siemens. V dnešní době najdeme miliony spokojených zákazníků společnosti po celém světě. Hledáte-li kvalitní výrobek, vybavený nejnovějšími technologiemi, značka BenQ bude jistě skvělou volbou.          

Poznámka:

Chcete poradit? Vyzkoušejte našeho průvodce výběrem projektoru.


» Všechny kancelářské projektory

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Sháníme projektor do kanceláře na porady a prezentaci. (montáž na strop). Našel jsem tento https://www.alza.cz/benq-mx666-s-nfc-donglem-d2642566.htm ale potřebuji poradit: nechceme používat HDMI kabel na propojení k PC ani jiný kabel - chceme používat LAN 1gb na přenos obrazu. Z popisu mi není jasné, zda-li to umí, popřípadě který jiný model to umí. Další podmínka je kompatibilita s MAC Air book

Diskuze a poradna k BenQ MX666+ s NFC WiFi donglem
Příslušenství pro BenQ MX666+ s NFC WiFi donglem Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ MX666 + s NFC donglom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MX666 + mit NFC-Dongle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MX666 + mit NFC-Dongle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ MX666+ s NFC WiFi donglem.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací