Alza Dny květen 2. týden MS hokej

BOSCH KGN39VI45

Zobrazit katalog
BOSCH KGN39VI45
5 7 hodnocení
Lednice výška 203 cm, energetická třída A+++, objem chladničky 279 l, objem mrazničky 87 l, mrazák dole, hlučnost 36 dB, klimatická třída SN-T, počet polic lednice 3, počet přihrádek mrazáku 3, led osvětlení, nofrost, samoodmrazovací mrazák a super chlazení, výška 203 cm, šířka 60 cm, hloubka 66 cm, hmotnost 82,7 kg
Kód:  BOCHL0069 Prod. číslo:  KGN39VI45 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

BOSCH KGN39VI45



5 důvodů ke koupi kombinované chladničky BOSCH KGN39VI45

  • Zásuvky VitaFresh vytvoří ideální podmínky pro skladování potravin, které díky tomu zůstanou déle čerstvé a plné vitamínů
  • Výsuvná skleněná polička EasyAcess umožní pohodlné vkládání a vyjímání potravin
  • Prémiové LED osvětlení umístěné v horní části chladničky a v bocích zajistí dokonalé osvětlení vnitřního prostoru bez oslňování
  • VarioZone s variabilním umístěním skleněných polic a přihrádek v mrazící části zajistí maximální flexibilitu
  • Díky technologii Perfect Fit je možné spotřebič umístit přímo u boční zdi nebo nábytku

Žádná námraza a dokonalé chlazení

Beznámrazová technologie NoFrost vám ušetří spoustu času a námahy, jelikož není potřeba mrazničku vůbec odmrazovat. Systém MultiAirflow zajišťuje pozvolné a rovnoměrné proudění chladného vzduchu do všech úrovní chladničky i mrazničky a zajistí tak minimální kolísání teploty pro uchování přirozené chuti a aroma potravin po delší dobu.

Uchovávejte potraviny až 3× déle čerstvé

Přihrádky VitaFresh se postarají o optimální podmínky pro skladování potravin, které díky tomu vydrží mnohem déle čerstvé a uchovají si všechny důležité živiny. V zásuvkách je udržována ideální teplota pro skladování masa a ryb, nebo optimální vlhkost pro dlouhodobé uchování čerstvosti ovoce a zeleniny.

100% využití prostoru ve vaší kuchyni

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN39VI45 disponuje technologii Perfect Fit, díky které ji můžete umístit ke zdi nebo přímo k nábytku a ušetřit tak spoustu místa. Pokud chcete zcela využít prostor kuchyňské linky a nemáte zájem o vestavnou chladničku, je volně stojící chladnička BOSCH s technologií Perfect Fit ideální volbou.


Věděli jste, že...

V českých domácnostech vyhodíme za rok více než 80 kg jídla? Chladničky Bosch disponují moderními technologiemi, které efektivně prodlužují čerstvost potravin a tím přispívají ke snižování plýtvání jídlem.


Chytré senzory pro optimální podmínky skladování

Aby bylo dosaženo konstantní teploty uvnitř chladničky, je spotřebič vybaven inteligentními senzory FreshSense, které neustále monitorují okolní teplotu a na základě naměřených údajů automaticky upravují teplotu v chladící a mrazící části. Díky senzorům je dosaženo optimální konzistence potravin a jejich bezpečné skladování.

Moderní a úsporné LED osvětlení

Vnitřní LED osvětlení se postará o rovnoměrné a neoslnivé nasvícení celého interiéru chladničky. Díky moderní LED technologii je navíc snížena spotřeba energie a nedochází ke zvyšování teploty, jako je tomu u klasických halogenových žárovek. Osvětlení navíc vydrží po celou dobu životnosti spotřebiče.

Šetrná k životnímu prostředí i k vaší peněžence

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN39VI45 se pyšní nejúspornější energetickou třídou A+++. Úsporného provozu bylo dosaženo díky řadě inovativních technologií a patentovaných řešení od speciálních izolací přes vysoce výkonné kompresory až po unikátní kondenzátory a výparníky. Díky tomu spotřebují chladničky BOSCH A+++ o 47,6 % méně energie v porovnání se spotřebiči s energetickou třídou A+.

Rychlé dosažení optimální teploty

Aktivací funkce SuperChlazení / SuperMrazení dojde k velmi rychlému ochlazení, nebo zmrazení potravin, které byly nově vloženy do chladničky / mrazničky. Funkce zabraňuje ohřívání potravin, které se již v chladničce či mrazničce nacházejí, díky čemuž je zajištěna jejich delší trvanlivost.


  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Celkový užitný objem lednice
366 l Hotovo!
Design
Klasický Hotovo!
Typ lednice
Kombinovaná Hotovo!
Umístění mrazáku lednice
Dole Hotovo!
Typ modelu lednice
Samostatně stojící model Hotovo!

Design

Design
Klasický Hotovo!

Typ lednice

Typ lednice
Kombinovaná Hotovo!
Umístění mrazáku lednice
Dole Hotovo!
Typ modelu lednice
Samostatně stojící model Hotovo!

Vnitřní uspořádání lednice

Počet polic lednice
Hotovo!
Počet přihrádek mrazáku lednice
Hotovo!
Celkový užitný objem lednice
366 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
14 kg Hotovo!

Barva lednice

Barva lednice
Stříbrná Hotovo!

Rozměry lednice

Výška lednice
203 cm Hotovo!

Hmotnost lednice

Hmotnost lednice
82,7 kg Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
  • Od října 2020 můžou vybrané produkty přijít s dvěma energetickými štítky v balení, není to chyba - v roce 2021 nás čeká tzv. přeštítkování. K vybraným produktům tak můžete obdržet nový i starý energetický štítek.
» Všechny lednice
» Všechny velké lednice s mrazákem
» Všechny nerezové lednice s mrazákem
» Všechny volně stojící lednice s mrazákem
» Všechny lednice s mrazákem dole
» Všechny lednice s mrazákem
» Všechny lednice NO FROST
» Všechny stříbrné lednice

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, kde je tato lednice vyrobena? Děkuji K.

Mate asi aj zle obrazky danej chladnicky

Dobrý den. Lze u tohoto modelu změnit stranu otevírání a pokud ano provedete ji vy při objednání, nebo lze svépomocí a nebo se musí zadat autorizovanému servisu? Je potřeba při změně otevírání dokoupit nějakou sadu, nebo je vše součástí dodávky. Děkuji. RM

Výše píšete že foto upravíte že neodpovídá, stále ale není platné, hledám rozdíly mezi touto lednicí a BOSCH KGN39VL35, u VL35 je psáno že má 5 polic, u této že má 3, na jedné fotce má 3 a na druhé 5, tak kolik tedy má ? je možné tyto informace ověřit, dostat od vás tedy přesné informace k této lednici ? nebo musím informace vyhledávat někde jinde pravděpodobně přímo na Bosch a u vás jen nakupovat a popisy ignorovat. PS: podobné Problémy zaznamenávám na celé Alze že foto a popisy jsou dost nepřesné, což je velká škoda, stěžuje to výběr zboží.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda má lednice antibakteriální ochranu.

Dobrý den. Lednice má nerezové dveře nebo jen barvu? Jsou dveře magnetické? Děkuji.

Dobrý deň. Určite ma tento typ šírku 70 cm? Tento udaj sa na rôznych stránkach líši a nechce sa mi veriť ze konkrétny typ sa predáva v dvoch šírkach. Ďakujem.

Diskuze a poradna k BOSCH KGN39VI45
Příslušenství pro BOSCH KGN39VI45 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH KGN39VI45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH KGN39VI45.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací