PET AP+ plus nový vizuál

BOSCH MUM4427

Zobrazit katalog
BOSCH MUM4427
4,6 37 hodnocení
Kuchyňský robot Bosch MUM4 - planetární hnětení, příkon 500 W, plastové vnitřní převody, plastový plášť, materiál mísy plast, objem mísy 3,9 l, 4 rychlosti, součástí míchací metla, pěchovadlo, hnětací hák, krouhací nástavec, průhledný kryt mísy a balónová metla, 4 krouhací disky, hmotnost 4,136 kg, rozměry 30,5 × 26,5 × 26,5 cm (V׊×H), bílá barva
Kód:  EAV3141b Prod. číslo:  MUM4427 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

BOSCH MUM4427

Usnadněte si v kuchyni svou práci na maximum. Kuchyňský robot BOSCH MUM4427 si poradí s lehkým i těžkým těstem a díky cukrářské sadě vám pomůže připravit ty nejlepší dezerty jako z cukrárny. Přístroj je vybaven 3D planetárním mícháním, které se postará o rovnoměrné mísení všech surovin. Těsto navíc neulpívá na bocích ani dnu mísy. Kuchyňský robot BOSCH MUM4427 se snadno udržuje. Většinu příslušenství lze mýt v myčce. Pro dobrou stabilitu je robot vybaven gumovými nožičkami. K dispozici jsou 4 rychlostní stupně a výkonný motor o příkonu 500 W.


Klíčové vlastnosti kuchyňského robota BOSCH MUM4427, bílé provedení

  • výkonný 500 W motor BOSCH
  • 3D planetární míchání
  • 4 rychlostní stupně
  • multifunkční rameno se 3 druhy pohonu
  • set na hnětení a míchání
  • snadné čištění
  • část příslušenství lze mýt v myčce

Kuchyňský robot BOSCH MUM4427 je vhodný i pro těžká těsta

Usnadněte si pečení na maximum s kuchyňským robotem BOSCH MUM4427. Motor s příkonem 500 W si poradí i s těžšími kynutými těsty. K dispozici jsou 4 rychlostní stupně na otočném voliči, díky kterým zpracujete suroviny do potřebné konzistence rychle a snadno. Plastová mísa pojme až 1 kg mouky plus přísady. Maximální množství těsta je 2,7 kg, včetně průhledného krytu s plnícím otvorem.

3D planetární míchání pro perfektní výsledky

3D planetární míchání se postará o rovnoměrné mísení přísad. Metla se pohybuje do tří směrů, zatímco pohon se otáčí opačně. Díky tomuto řešení se účinně odmíchává těsto z boků, ze dna i ze středu mísy. Těsto je tak hezky nadýchané a konzistentně promíchané.

S kuchyňským robotem BOSCH MUM4427 připravíte dezerty jako z cukrárny

Rádi byste překvapili své hosty prvotřídními zákusky? Kuchyňský robot BOSCH MUM4427 se svou cukrářskou sadou vykouzlí ty nejlepší dezerty. Součástí příslušenství je míchací metla, šlehací metla a hnětací hák. Díky nástavcům připravíte jak lehký a nadýchaný sníh, tak kynuté koláče.

Jednoduché čištění i skladování

Abyste nemuseli trávit mnoho času úklidem, můžete většinu příslušenství mýt v myčce. Navíc, kuchyňský robot BOSCH MUM4427 má hladký povrch a jednoduše jej otřete hadříkem. Pro snadnější skladování lze kabel navinout a nebude tak nikde překážet.

Bezpečnost především

Pro vaše bezpečí a pohodlné používání je kuchyňský robot BOSCH MUM4427 vybaven gumovými nožičkami, které zajistí plnou stabilitu přístroje během používání

Parametry a specifikace

Příslušenství
Míchací metla, Pěchovadlo, Hnětací hák, Krouhací nástavec, Průhledný kryt mísy, Balónová metla Hotovo!
Objem mísy
3,9 l Hotovo!
Počet krouhacích disků
4 Hotovo!
Příkon
500 W Hotovo!

Příslušenství

Příslušenství
Míchací metla, Pěchovadlo, Hnětací hák, Krouhací nástavec, Průhledný kryt mísy, Balónová metla Hotovo!
Objem mísy
3,9 l Hotovo!
Počet krouhacích disků
4 Hotovo!

Materiál

Materiál mísy
Plast Hotovo!
Materiál pláště
Plast Hotovo!
Materiál vnitřních převodů
Plast Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hloubka
26,5 cm Hotovo!
Šířka
26,5 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hmotnost
4,14 kg Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den,da se někde ještě dokoupit unášeč kotouči na strouhani?

Dobrý den, nastrouhám na tomto robotu syrové brambory na "kašičku"? Děkuji

Nevidím nikde, jak pracovat se strouhacím nástavcem. Jak to prosím funguje? Není to ani v návodu ke stažení (mimochodem - čeština tam chybí).

Dobrý den, dá se s touto sadou dělat strouhanka? Koupila jsem robota mamce před dvěma roky, a údajně to nemá nástavec? Jak to tedy je a co popř dokoupit? Díky za reakci.

Zakoupila jsem robot Bosch Mum 4405a po prvním vyzkoušení vydává piskot kromě vrzajiciho zvuku máme v rodině tyto roboty už dva ale nikomu tyto zvuky nevydává. Na stupeň 2 jsem se lekla že vyskočí misa na stul?? Rada bych ho vyměnila za jiný pokud je to špatný kus.

Diskuze a poradna k BOSCH MUM4427
Příslušenství pro BOSCH MUM4427 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM4427. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUM4427. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUM4427. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MUM4427.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací