Dvouletá záruka pro firmy

BOSE QuietComfort 25 iOS černá

Zobrazit katalog
BOSE QuietComfort 25 iOS černá
4,9 19 hodnocení
Sluchátka uzavřená, vhodná pro iPhone, mikrofon s potlačením okolního ruchu, patentovaná technologie BOSE Acoustic Noise Cancelling
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Kód:  BOS310k7 Prod. číslo:  B 715053-0010 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

BOSE QuietComfort 25 iOS černá


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Ohromné náušníky

Ohromné náušníky

Kdekoliv si je nasadíte, vše se změní

Sluchátka QuietComfort 25 jsou výsledkem profesionálního zvukového inženýrství - přicházejí, aby nahradila legendární model QuietComfort 15. Sluchátka BOSE QuietComfort 25 znějí ještě lépe, jsou pohodlnější, mají kvalitnější materiály i povrchovou úpravu a je jednodušší si je vzít s sebou.

Každá nota zní jasněji, a tak se ponořte hluboko do rytmu. Bez ohledu na to, v jak hlučném jste prostředí, bude vás do správné atmosféry unášet jen hudba.


Luxusní provedení

Technologie Acoustic Noise Cancelling elektronicky potlačuje okolní ruch daleko efektivněji než pouhým utěsněním mušlí. I v případě, že AAA baterie vyčerpáte, stále můžete poslouchat hudbu bez redukce šumu.

Dokonce i náušníky vám totiž dají vyšší úroveň utěsnění před hlukem okolního světa. Mušle jsou lehké, navržené k obklopení celého ucha a lze je otáčet, čímž lépe sednou na hlavu a hlavně se dají složit pro přepravu. Při nošení oceníte čelenku sedící blíže hlavě a luxusní semišový materiál čelenky.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Přepravní pouzdro

Přepravní pouzdro


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
BOSE QuietComfort 25

Hlavní přednosti:

  • Významné snížení okolního hluku
  • Hluboký, silný zvuk pro hudbu, jak ji milujete
  • Lehká konstrukce okolo ucha pro celodenní nošení
  • Ovládejte hudbu a hovory s dálkovým ovládáním

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Bose QuietComfort 25 Apple Chtěl bych se zeptat jestli je tam bloothooth nebo se dá poslouchat jen přes kabel ? v případě že jen přes kabel dá se dokoupit nějaké prodloužení kabelu pro poslech z televize ? děkuju za odpověď

Dobry den, ja hladam v prislusenstve na tieto sluchadla novy pripojovaci kabel, taky ako tam bol original. V prislusenstve ho nemate, dakujem.

Dobrý den, pokud je to určeno pro Iphone, hraje to i na Androidu? Nebo jaký je mezi tím rozdíl? Konkrétně chce sluchátka k MP3 Sony. Děkuji Aneta

Diskuze a poradna k BOSE QuietComfort 25 iOS černá
Příslušenství pro BOSE QuietComfort 25 iOS černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE QuietComfort 25 iOS čierne. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE QuietComfort 25 iOS fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací