Dvouletá záruka pro firmy

Brother DCP-J100 Ink Benefit

Zobrazit katalog
Brother DCP-J100 Ink Benefit
5,0 21 hodnocení
Inkoustová tiskárna multifunkční, A4, skener, kopírka, 11 stran za minutu černobíle, 6 stran za minutu barevně, 1200x 6000dpi, LCD, ruční duplex, USB 2.0
Kód:  PB103b Prod. číslo:  DCPJ100YJ1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Brother DCP-J100 Ink Benefit

Tiskněte již za 8 haléřů stránku, při 5% pokrytí.

Potřebujete kvalitně a barevně tisknout, ale nechcete utrácet spousty peněz za drahé inkoustové náplně? Tiskárna a kopírka v jednom Brother DCP-J100 Ink Benefit představuje ideální řešení pro všechny uživatele požadující ten nejlepší poměr ceny a výkonu. Díky svým kompaktním rozměrům a elegantnímu nadčasovému designu zapadne do každé místnosti a nebude nikde překážet.

Efektivní tisk


Tisknutí nikdy nebylo efektivnější. Náplně Brother schopné vytisknout až 2400 černobílých a 1300 barevných stran redukují spotřebu inkoustu na opravdové minimum, protože když vám dojde barva, stačí doplnit jen onu docházející barvu a ušetřit tak peníze. Když vám barvy přeci jenom dojdou, tisknout černě budete moci i nadále.
 

Šetří váš čas


Kromě úspory nákladů na tisk dosáhnete s tiskárnou Brother také úsporu času. Rychlý tisk dokáže i barevné stránky vytisknout během několika málo okamžiků a zásobník papíru až na 100 listů prodlouží intervaly jeho doplňování.

Pro více informací navštivte náš web:5xviceotisku.cz

  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní. Neplatí pro tiskárny HP Smart Tank, které jsou dodávány s kompletním balením náplní.

Parametry a specifikace

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!
Připojení
USB Hotovo!
Standardní formáty papíru
A4, A5 Hotovo!
Rychlost tisku černobíle - maximum
11 str./min. Hotovo!

Typ

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!

Připojení

Připojení
USB Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4, A5 Hotovo!

Tiskové parametry

Rychlost tisku černobíle - maximum
11 str./min. Hotovo!
Rychlost tisku barevně - maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupní zásobník
100 listů Hotovo!
Výstupní zásobník
50 listů Hotovo!

Rozměry

Výška
161 mm Hotovo!
Hloubka
374 mm Hotovo!
Šířka
435 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informační/segmentový Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý , chcem sa opytat či sú súčasťou aj kazety ? Trosku drahší model ich obsahuje ale pri oboh je napísané inkl. Benefit :) Ďakujem

zdravim dokaze tato tlaciaren tlacit aj na papier 160g/m2?dakujem

Diskuze a poradna k Brother DCP-J100 Ink Benefit
Příslušenství pro Brother DCP-J100 Ink Benefit Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother DCP-J100 Ink Benefit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother DCP-J100 Ink Benefit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother DCP-J100 Ink Benefit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací