Dvouletá záruka pro firmy

Brother DCP-J4120DW

Zobrazit katalog
Brother DCP-J4120DW
4,2 5 hodnocení
Inkoustová tiskárna multifunkční, A3, skener A4, kopírka, 35 stran za minutu černobíle, 27 stran za minutu barevně, 1200x 6000dpi, LCD, duplex A4, USB 2.0, WiFi
Kód:  PB201d3 Prod. číslo:  DCPJ4120DWYJ1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Brother DCP-J4120DW

Multifunkční inkoustová tiskárna Brother DCP-J4120DW nabízí možnost tisku formátu A3 a skenování formátu A4. Ovládání tiskárny pomocí barevného dotykového displeje nebylo nikdy jednodušší, pár dotyků a hned tisknete, kopírujete či skenujete. Automatický oboustranný tisk je dalším příkladem uživatelské přívětivosti. Samozřejmostí je tisk a skenování ve vysokém rozlišení až 2400 DPI. Přístroj zastane funkci kopírky i bez připojeného počítače, ovšem při připojení k PC, ať přes USB či bezdrátově se možnosti obrovsky rozšíří.   

Tiskárna uspokojí jak domácnosti, tak malé firmy, zvládne tisknout rychlostí až 35 stránek za minutu a to vše při hlučnosti pouze 50 db(A). Neméně výborná je spotřeba, která činí maximálně 23 W. Vstupní zásobník má kapacitu až 150 listů formátu A4. Skenovat je možné do počítače, do emailu, na paměťovou kartu či rozpoznávat text pomocí OCR. Nechybí podpora technologií jako je Brother iPrint a Scan nebo Google Cloud Print, či Apple AirPrint. Tisknout do formátu A3 lze na 1 list papíru ze zadního manuálního podavače.

  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní. Neplatí pro tiskárny HP Smart Tank, které jsou dodávány s kompletním balením náplní.

Parametry a specifikace

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!
Připojení
USB, WiFi Hotovo!
Standardní formáty papíru
A3, A4, A5, A6 Hotovo!
Funkce skeneru
Skenování do emailu Hotovo!

Typ

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!

Připojení

Připojení
USB, WiFi Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A3, A4, A5, A6 Hotovo!

Skenování

Funkce skeneru
Skenování do emailu Hotovo!

Tiskové parametry

Rychlost tisku černobíle - maximum
35 str./min. Hotovo!
Rychlost tisku barevně - maximum
27 str./min. Hotovo!
Vstupní zásobník
150 listů Hotovo!

Rozměry

Výška
163 mm Hotovo!
Hloubka
290 mm Hotovo!
Šířka
480 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Balení obsahuje

Balení obsahuje
Dokumentace, Inkoustové kazety, Napájecí kabel Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny Tiskárny formátu A3

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Brother DCP-J4120DW Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother DCP-J4120DW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother DCP-J4120DW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother DCP-J4120DW.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací