Dvouletá záruka pro firmy AlzaBoxy Q1

Bugatti Slim Case Tallinn XL modré

Zobrazit katalog
Bugatti Slim Case Tallinn XL modré
4,0 1 hodnocení
Pouzdro na mobil neopren, univerzální
Kód:  GC221z1 Prod. číslo:  08415

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Bugatti Slim Case Tallinn XL modré Prodej skončil

Bugatti Slim Case Tallinn XL modré

Pouzdro Bugatti Slim Case Tallinn přináší ochranu vašeho mobilního telefonu, osobitý vzhled a vskutku kapesní provedení. Je vyrobeno z neoprénu s protiskluzovou úpravou pro lepší držení a spolehlivé předcházení nechtěného usazování prachu a vzniku škrábanců na těle telefonu. Mikrovláknová podšívka uvnitř pouzdra s inovativním EasyCleaning efektem udrží displej čistý, jelikož se při každém vyndání a zandání do pouzdra očistí. Pouzdro bylo navrženo pro nošení v kapse, takže se navíc dočkáte skutečně tenkého provedení, bez zbytečného zapínání či poutka na opasek.

Parametry a specifikace:

Kompatibilita:
BlackBerry Z10, HTC One, HTC One X, HTC One XL, HTC Sensation XL, HTC Titan, HTC WindowsPhone 8X, Huawei Ascend G615, Huawei Ascend P1, Huawei Ascend P6, LG E975 Optimus G5, LG Optimus G Pro E985, LG P760 Optimus LS, LG P880 Optimus 4X HD, LG P940 Prada 3.0, mobistel Cynus T1, Motorola Razr Maxx, Motorola Razr XT910, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Sony Xperia ion, Sony Xperia L, Sony Xperia SP, Sony Xperia T

Materiál:
Softtouch neoprén

Přečíst více

Parametry a specifikace

Materiál
Neoprén Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Měkké Hotovo!
Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Neoprén Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Měkké Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Bugatti Slim Case Tallinn XL modré Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bugatti Slim Case Tallinn XL modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bugatti Slim Case Tallinn XL modré. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bugatti Slim Case Tallinn XL modré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bugatti Slim Case Tallinn XL modré.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací