Dvouletá záruka pro firmy

Canon PIXMA MG3550 červená

Zobrazit katalog
Canon PIXMA MG3550 červená
4,7 80 hodnocení
Inkoustová tiskárna multifunkční, A4, skener/ kopírka/ tiskárny, ESAT 9.9 obrázků za minutu černobíle, 5.7 obrázků za minutu barevně, 4800x1200dpi, duplex, USB+WiFi
Kód:  PC293a61 Prod. číslo:  8331B044 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Canon PIXMA MG3550 červená

Vypnuto
Canon PIXMA MG3550 červená

Bezdrátové funkce a bezdrátové sdílení

Stylové kompaktní multifunkční zařízení s WiFi pro sdílení a používání odkudkoli v domácnosti. Nabízí rychlý, vysoce kvalitní tisk, kopírování a skenování a podporuje služby Google Cloud Print a Apple AirPrint.


Automatický oboustranný tisk

Funkce automatického oboustranného tisku zajišťuje tisk na obě strany. Tiskárna využívá inkoustový systém ChromaLife100 se čtyřmi barvami inkoustu, ukrytého ve dvou tiskových kazetách, jenž poskytnou snadný uživatelský servis a stabilní kvalitu tisku po celou dobu životnosti.

Vypnuto
Canon PIXMA MG3550 červená

Vypnuto
Canon PIXMA MG3550 červená

Podpora tabletů a smartphonů

Do chytrých zařízení stáhnete aplikaci Canon PIXMA Printing Solutions a rovnou tiskněte nebo skenujte. Mimo to můžete kontrolovat stav tiskárny a hladiny inkoustů. Jsou také podporovány služby Apple AirPrint a s přístupem k internetu i Google Cloud Print.


Snadný přístup k online službám

Software My Image Garden má řešení pro uspořádání a tisk fotografií, skenování a přístup k online službám. Vzhledem k pokročilým funkcím, jako je například rozpoznání tváře, vždy najdete to co zrovna hledáte.

Vypnuto
Canon PIXMA MG3550 červená

Obsah balení:

  • Tiskárna Canon Pixma
  • Startovací náplně
  • Napájecí kabel
  • Manuál
  • Software: Ovladač včetně aplikace Scanning Utility, My Image Garden s funkcí Full HD Movie Print
  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní. Neplatí pro tiskárny HP Smart Tank, které jsou dodávány s kompletním balením náplní.

Parametry a specifikace

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!
Připojení
USB, WiFi Hotovo!
Standardní formáty papíru
A4, A5 Hotovo!
Rychlost skenování
22 str./min. Hotovo!

Typ

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!

Připojení

Připojení
USB, WiFi Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4, A5 Hotovo!

Skenování

Rychlost skenování
22 str./min. Hotovo!

Tiskové parametry

Rychlost tisku černobíle - maximum
9,9 str./min. Hotovo!
Rychlost tisku barevně - maximum
5,7 str./min. Hotovo!
Vstupní zásobník
100 listů Hotovo!

Rozměry

Výška
152 mm Hotovo!
Hloubka
304 mm Hotovo!
Šířka
449 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeje Hotovo!

Barva

Barva
Červená Hotovo!
Více parametrů

Canon byl založen v roce 1933. Jeho původní název zněl v překladu „Laboratoř přenosné optiky“. Své sídlo má tato japonská společnost od svého počátku v hlavním městě Tokiu. Canon je spojen zejména s výrobou fotoaparátů a příslušenství k nim. V současnosti patří v této oblasti k dominantním hráčům na trhu. Jeho profesionální digitální zrcadlovky definují samý obsah tohoto sousloví.

Tvrzení společnosti Canon, že je předním světovým inovátorem a poskytovatelem zobrazovacích řešení, tak ani v nejmenším není nadnesené. Vyjma digitálních fotoaparátů a kamer je společnost činná i v oblasti výroby kancelářských zařízení, zvláště pak tiskáren či kopírek. 

Poznámka:

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Chtěla bych vědět, zda je možné používat tiskárnu Canon Pixma MG 3550 jako kopírku bez zapojení počítače. Pokud ne, umožňuje tuto samostatnou funkci model MG 4250, který má grafický displej?

Diskuze a poradna k Canon PIXMA MG3550 červená
Další informace

My Image Garden

S programem My Image Garden můžete nejrůznějšími způsoby upravovat fotografie a využít tak potenciál vašeho skeneru Canon.

My image garden

S programem My Image Garden můžete nejrůznějšími způsoby upravovat fotografie a využít tak potenciál vaší tiskárny Canon.

Automatický oboustranný tisk

Automatický oboustranný tisk šetří náklady i životní prostředí tím, že automaticky, bez toho aniž byste museli otočit papír, potiskne obě jeho strany.

Google Cloud Print

Tiskárny Canon vybavené funkcí Google Cloud Print dokážou vytisknout dokumenty z mobilních zařízení s Google účtem bez nutnosti instalace speciálního programu.

Skenování souborů do cloudu

Funkce pro skenování souborů do cloudu vám umožní soubory ukládat na internetové servery, abyste k nim měli přístup odkudkoliv na světě.

ChromaLife100

Technologie ChromaLife100 a ChromaLife100+ prodlužují barevnou stálost vytisknutých fotografií na fotografických papírech Canon až na 100 let.

Apple AirPrint

Tiskárny Canon vybavené funkcí Apple Print dokážou vytisknout dokumenty přímo z iOS zařízení bez nutnosti instalace speciálního programu.

Automatický podavač

Automatický podavač vám umožní rychle skenovat, kopírovat nebo faxovat rozsáhlé dokumenty s minimálním vynaložením usilí.

WiFi

Technologie WiFi vám umožní tisknout obrázky, fotografie či dokumenty z počítače či mobilních zařízení bez nutnosti připojení přes USB kabel.

Displej

Displej na tiskárnách Canon usnadňuje její používání, umožní vám prohlédnout si fotografie před jejich vytištěním a snadno s ním nastavíte tiskárnu bez použití počítače

FINE

Tiskové hlavy FINE používané u inkoustových tiskáren Canon vám umožní vytisknout nádherné obrázky díky preciznímu mechanismu nanášení inkoustu.

DPI

DPI (Dots per inch) značí počet obrazových bodů (pixelů), které se vejdou na jeden palec (1 palec = 2,54 cm). Čím větší je hodnota DPI, tím jemnější je výsledný výtisk.

Recenze Canon PIXMA MG3550 červená
Příslušenství pro Canon PIXMA MG3550 červená Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA MG3550 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3550 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3550 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA MG3550 červená.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací