MS hokej AD 1. týden květen

Canyon CEP2B černá

Zobrazit katalog
Canyon CEP2B černá
4,3 31 hodnocení
Sluchátka pecky do uší, 20Hz - 20kHz, 16Ohm, 105dB, 10mm ovladač, plochý nezamotatelný kabel
Kód:  CN156b5 Prod. číslo:  CNE-CEP2B Stránky výrobce

Canyon CEP2B černá

Velmi lehká, malá a skladná sluchátka, takže vás mohou stále doprovázet v kapse. Pro takové přenášení jsou také uzpůsobena plochým kabelem. Ten, na rozdíl od klasického kabelu, lépe odolává zamotání, a tak nemusíte ztrácet čas rozmotáváním. Přidejte k tomu atraktivní cenu a máte ideálního kandidáta pro váš kapesní přehrávač. Díky univerzálnímu konektoru jsou však využitelná téměř s jakýmkoliv audio/video přehrávačem či notebookem. Pecky jsou vhodné i do prostředků hromadné dopravy a dalších hlučných prostředí, kde si užijete zvukovou reprodukci bez nutnosti maximální hlasitosti.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Canyon CEP2B černá
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canyon CNE-CEP2B čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNE-CEP2B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNE-CEP2B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black Canyon CEP2B.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací