Dvouletá záruka pro firmy

Canyon CNS-HHSU2WBL modro-bílá

Zobrazit katalog
Canyon CNS-HHSU2WBL modro-bílá
4,5 6 hodnocení
Sluchátka náhlavní, uzavřená, kožené náušníky, ovládání hlasitosti, 20Hz-20kHz, 32Ohm, 106dB, USB, kabel 2m
Kód:  CN156i1 Prod. číslo:  CNS-HHSU2WBL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Canyon CNS-HHSU2WBL modro-bílá Prodej skončil

Canyon CNS-HHSU2WBL modro-bílá

Počítačový headset Canyon CNS-HHSU2 využívá uzavřené circumaurální konstrukce. Díky ní poskytuje nejenom vysoké pohodlí při používání, ale rovněž výtečně izoluje od okolního hluku. K počítači jej připojíte prostřednictvím portu USB a 2 metry dlouhého kabelu. Na připojovacím kabelu je navíc zabudováno praktické ovládání. To vše v elegantní barevné kombinaci a s precizním zpracováním společnosti Canyon.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Canyon CNS-HHSU2WBL modro-bílá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canyon CNS-HHSU2WBL modro-biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNS-HHSU2WBL blau-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNS-HHSU2WBL blau-weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon CNS-HHSU2WBL modro-bílá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací