Case-Mate Brilliance Gold

Zobrazit katalog
Case-Mate Brilliance Gold
Ochranný kryt pro iPhone 5/5S
Kód:  GF247l12b Prod. číslo:  CM029407

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Case-Mate Brilliance Gold Prodej skončil

Case-Mate Brilliance Gold

Case-Mate je výrobce sofistikovaného a vysoce funkčního příslušenství. Na trhu působí již řadu let a za tu dobu dokázal, že jeho hlavní motivací je spokojený zákazník, který si výrobky značky Case-Mate zamiluje a jejich používání pro něj bude druhou přirozeností. Kvalitní materiály, bezchybné dílenské zpracování a moderní designové řady, ze kterých si vybere každý - to je Case-Mate.

Case-Mate Brilliance představuje jiskřivou krásů pravého křišťálu podpořené tóny kvalitní kůže. Podtrhne exkluzivní design vašeho mobilního telefonu a umožní vám vyniknout ve společnosti. Každý prvek krytu je perfektně promyšlený a vy si jej zamilujete na první pohled. 

Hlavní přednosti:

  • Originální design v kombinaci krystalů a prémiové kůže
  • Interiérová vložka pro větší ochranu
  • Sofistikovaný systém blokování pádů

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
iPhone 5/5S

Barevné provedení:
zlaté

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Case-Mate Brilliance Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case-Mate Brilliance Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case-Mate Brilliance Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case-Mate Brilliance Gold.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací