BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Clementoni Cars - kvízové kartičky a elektronické pero

Zobrazit katalog
Clementoni Cars - kvízové kartičky a elektronické pero
4,0 4 hodnocení
Interaktivní hračka obsahuje 1 elektronické pero, 12 karet s 24 naučnými úkoly a pokyny, doporučený věk od 3 let
Kód:  HRA1400h Prod. číslo:  8005125603916
Clementoni Cars - kvízové kartičky a elektronické pero Prodej skončil

Clementoni Cars - kvízové kartičky a elektronické pero

Clementoni Cars – kvízové kartičky a elektronické pero potěší všechny malé milovníky populárního filmu Cars. Tato sada dětem poskytne skvělou zábavu, která se jen tak neomrzí. Dítě si vezme kartičku, na které najde krátký úkol. Na ten zodpoví přiložením pera na správný bod hned vedle obrázku. Pokud je odpověď správná, pero se rozsvítí a začne vydávat veselý zvuk. Tato unikátní hra pomůže dítěti se správným rozvojem logického myšlení a postřehu. Je vhodná pro děti od 3 let.

Parametry a specifikace:

Motiv:
Cars

Obsah balení:
12 kartiček s 24 úkoly
Elektronické pero
Pokyny

Vhodné pro:
Děti od 3 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Clementoni Cars - kvízové kartičky a elektronické pero
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Clementoni Cars - kvízové ??kartičky a elektronické pero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clementon Cars - Quizkarten und elektronischen Stift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clementon Cars - Quizkarten und elektronischen Stift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clementoni Cars - kvíz kártyák és az elektronikus toll.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací