Dvouletá záruka pro firmy

CM STORM Sirus C

Zobrazit katalog
CM STORM Sirus C
5 1 hodnocení
Sluchátka herní, 2.2 channel, 44mm + 40mm drivers, délka kabelu 3m
Kód:  CC043n2 Prod. číslo:  SGH-4650-KC3D1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

CM STORM Sirus C

Bezkonkurenční sluchátka pro hraní her, poslech hudby a sledování filmů pro ty, kteří požadují to nejlepší.
Sluchátka s mikrofonem CM STORM Sirus C si vybírají hráči počítačových her, kteří si chtějí užívat své herní vrcholy s největším nasazením a potřebují ke svému kvalitnímu hernímu prožitku maximální pohodlí a zároveň
extra kvalitní hudební zážitek. Díky špičkovému reálnému 2.2kanálovému zvuku si vychutnáte naprosto každý detail hry. Uslyšíte nepřátelské kroky, které se k Vám budou přibližovat zezadu, vzdálené střílení ze samopalu a tiché našeptávání z dálky. Ocitnete se dokonale přímo ve hře.

Průkopnická konstrukce využívá, stejně jako u Hi-Fi stolních reproduktorů, na každé straně dva měniče, aby se lépe pokrylo celé spektrum zvuku od nízkých po vysoké frekvence. Vestavěný USB sluchátkový zesilovač pak dramaticky zvyšuje výkon signálu. Prodyšné rozměrné náušníky s polstrováním a ultra-pružný hlavový most poskytují hráčům dokonalý komfort pro dlouhodobý poslech mimořádně kvalitního zvuku. Sluchátka jsou vybavená velmi citlivým mikrofonem, který se skvěle hodí pro online komunikaci při hrách, stejně jako pro komunikaci s rodinou nebo přáteli. Sluchátka nabízejí hned dvě možnosti připojení, a to prostřednictvím klasického 3,5 mm Jack konektoru, nebo prostřednictvím USB portu. 

Hlavní přednosti:

  • Dva měniče 44 + 40 mm (hlavní + woofer) pro dokonalé pokrytí celého spektra extra kvalitního zvuku
  • Prodyšné náušníky a ultra-pružná čelenka poskytují hráčům největší komfort
  • Vysoce účinné potlačení okolního hluku, snadná komunikace
  • Vestavěný sluchátkový zesilovač
  • In-line dálkové ovládání hlasitosti / Mic mute / PC / Console pro přepínání režimů / Chat

Parametry a specifikace:

Měniče (hlavní + woofer):
Průměr: 44 mm, 40 mm
Impedance: 50 Ω, 32 Ω
Citlivost: 118 dB, 116 dB

Mikrofon:
Pick-up vzor Omni-Directional

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro CM STORM Sirus C Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CM STORM Sirus C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CM STORM Sirus C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CM STORM Sirus C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CM STORM Sirus C.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací