Dvouletá záruka pro firmy

Concept RK-4020

Zobrazit katalog
Concept RK-4020
3,8 5 hodnocení
Rychlovarná konvice skleněná, 3000W, objem 1.7l, tlačítko otevírání víka, automatické vypínání, vodoznak
Kód:  ECO100x1 Prod. číslo:  8594049738946 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Concept RK-4020

Bezspirálová varná konvice Concept RK-4020 představuje rychlého, elegantního a spolehlivého pomocníka do kuchyně. Svým jednoduchým moderním designem ve skleněném provedení bude skvěle ladit s každým kuchyňským interiérem. Její dlouhá životnost je zajištěna značkovým konektorem Otter a jedinečně kvalitním sklem DURAN. Díky širokému ústí konvici udržíte velmi snadno v naprosté čistotě.

Konvice disponuje také trojnásobným bezpečnostním systémem - konvice se automaticky vypne v případě přehřátí nebo zapnutí bez vody. Vyznačuje se velkým objemem 1,7 l a nechybí jí ani stylová podsvícená kontrolka provozu. K otevírání víka slouží praktické tlačítko. O stavu vody v nádržce vás bude informovat vodoznak. 
 
Parametry a specifikace:

Objem: 
1,7 l

Hlavní přednosti:
Moderní a luxusní vzhled
Kvalitní skleněná nádoba
Trojnásobný bezpečnostní systém
Automatické vypínání
Kvalitní středový konektor značky OTTER
Vodoznak
Nerezové sítko proti vodnímu kameni
Modře podsvícená kontrolka provozu
Praktické tlačítko otevírání víka

Barva:
Slonová kost

Napětí:
220-240 V

Příkon:
3000 W
Přečíst více

Parametry a specifikace

Materiál
Sklo Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Česká značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost vlastní komplexní soubor pravidel, dohlížející na vysokou kvalitu a praktičnost všech produktů. Luxusní vzhled nové kuchyně za rozumnou cenu si nyní může dopřát takřka kdokoliv. Všechny čtyři designové linie zvané SINFONIA (nerez decentně kombinovaný černým proužkem), BLACK (černé sklo), WHITE (bílé sklo) a TITANIA (tmavý nerez s černým sklem) umožňují souhru velkých a malých spotřebičů, které kuchyňský prostor elegantně spojí do jednoho harmonického celku.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Concept RK-4020 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK-4020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK-4020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK-4020. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK-4020.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací