Dvouletá záruka pro firmy

Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé

Zobrazit katalog
Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé
Sluchátka 15Hz-16kHz, 3.5mm jack, pouzdro, čistící sada, adaptér do sedadla v letadle, kabel 1.2m
Kód:  JP301z Prod. číslo:  51EF0320AA000 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé Prodej skončil

Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé

Mimořádně pohodlné špunty s bezkonkurenční izolací hluku, které vycházejí z oceňovaných sluchátek Aurvana In-Ear. Pochlubit se mohou dokonale vyladěným zvukem a odvážným designem. Precizní zvukový budič s vyváženou kotvou doplněný speciálně navrženou akustickou mřížkou poskytuje zvuk plný detailů a působivých basů s příjemnou reprodukcí vhodnou pro poslech širokého spektra hudebních žánrů. Provedení do uší AuraSeal poskytuje špičkovou izolaci od hluku, což oceníte nejen při cestování hromadnými prostředky. Měkké hypoalergenní nástavce do uší padnou mimořádně pohodlně a bezpečně, protože díky svému tvaru náležitě utěsní ucho a zároveň tak zabraňují tomu, aby se uvolnily při aktivní činnosti. Pokud by Vám snad nástavec v uchu neseděl, nic není ztraceno - v balení se nacházejí nástavce v celkem třech velikostech. Kabel z bezkyslíkaté mědi výrazně snižuje zkreslení a spolu s pozlaceným konektorem poskytuje špičkově čistou cestu pro zvukový signál.

Parametry a specifikace:

Budiče:
S vyváženou kotvou

Frekvenční rozsah:
15 Hz - 16 kHz

Impedance:
42 ohmů

Citlivost (1 kHz):
110 dB/mW

Rozhraní:
Pozlacený 3,5 mm konektor

Délka kabelu:
1,2 m (kabel z bezkyslíkaté mědi)

Hmotnost:
11 g

Dodávané příslušenství:
Dvě sady silikonových nástavců do uší o 3 velikostech (S, M, L)
Cestovní pouzdro s cívkou na kabel
Čisticí nástroj
Adaptér do letadla

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative ZEN AURVANA In-Ear 2 černé.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací