AD 1. týden květen P&G boost

Dřevěný pracovní ponk

Zobrazit katalog
Dřevěný pracovní ponk
Herní set doporučený věk od 3 let
Kód:  BGJ132 Prod. číslo:  691621023198
Dřevěný pracovní ponk Prodej skončil

Dřevěný pracovní ponk

Dřevěný pracovní ponk je ideální pro všechny malé kutily. Ponk je vyroben z kvalitního dřeva, které je upravené nezávadným lakem. Na stůl můžete pověsit všechno vybavení, aby bylo vždy po ruce. V balení najdete dřevěné nářadí a doplňky pro snadné montování, šroubování, vrtání a zatloukání. S touto hračkou stráví váš malý kutil hodiny výborné zábavy a stane se nepostradatelným pomocníkem s opravami v domácnosti. Zároveň si nenásilnou formou rozvíjí a procvičuje jemnou motoriku.  

Parametry a specifikace:

Materiál:
kvalitní nezávadné dřevo

Obsah sady:
ponk
nářadí a doplňky

Doporučený věk:
3+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Holzwerkbank. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzwerkbank. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dřevěný pracovní ponk.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací