ECG CD 112 USB

Zobrazit katalog
ECG CD 112 USB
4,6 38 hodnocení
Autorádio MP3/ WMA, FM tuner s RDS, 30 předvoleb, USB, čtečka SD karet, AUX IN, 4x 40W, odnímatelný čelní panel
Kód:  WE111a3 Prod. číslo:  CD 112 USB Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ECG CD 112 USB

Autorádio ECG 112 USB nabízí spoustu funkcí za málo peněz a je vhodné pro méně náročné uživatele. Díky vysokému výstupnímu výkonu 4×40 W si užijete dokonalý zvuk svých oblíbených rozhlasových stanic či hudby, kterou přehrajete pomocí integrované čtečky karet nebo připojeného USB disku. Dokáže přečíst běžné flashdisky a SD paměťové karty až do velikosti 32 GB. Autorádio přehrává hudební formáty MP3 i WMA.

Pro příjem rádiových stanic je připraven FM tuner s funkcí RDS pro příjem a zobrazení informací. Displej s velkým bílým písmem na černém podkladu vás bude neomylně informovat o nejdůležitějších přehrávacích parametrech. Barvu tlačítek si můžete kdykoliv změnit a k dispozici máte zelenou a bílou barvu. Mezi možnosti připojení patří i klasický 3,5mm konektor pro externí zařízení a line-out pro externí zesilovač. Samozřejmostí je odnímatelný čelní panel.

Parametry a specifikace

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ECG CD 112 USB Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG CD 112 USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-CD 112 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-CD 112 USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG CD 112 USB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací