Alza Dny květen 2. týden MPLA323089

ECG MS 001 W

Zobrazit katalog
ECG MS 001 W
3,9 23 hodnocení
Meteostanice datum, předpověď počasí, hodiny, budík, bezdrátové čidlo
Kód:  WE103f Rozšířená záruka +16 měsíců Prod. číslo:  MS001W Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ECG MS 001 W

Meteostanice ECG MS 001 je vybavena bezdrátovým čidlem, které jí dodává informace přehledně zobrazované na jasném a modře podsvíceném LCD displeji. Díky této meteostanici budete mít dobrý přehled o předpovědi počasí na jeden den dopředu. Teplotu, kterou meteostanice velmi přesně měří, si můžete zobrazit ve stupních Celsia i ve Farnhaitech. Kromě toho ECG MS 001 disponuje rovněž funkcí kalendáře a budíku s funkcí opakovaného buzení. O napájení se stará čtveřice AAA baterií. Venkovní bezdrátový senzor je součástí balení. 

Parametry a specifikace:

Typ:

bezdrátová meteostanice
senzorová

Displej:
LCD

Měření teploty:
vnitřní a vnější
předpověď na 1 den
°C/°F

Funkce:
paměť pro minimální a maximální teplotu
čas a datum
budík

Napájení:
4 x AAA

Barevné provedení:
bílé
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ECG MS 001 W Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG MS 001 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG MS 001 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG MS 001 W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG MS 001 W.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací