Dvouletá záruka pro firmy

Epson L800

Zobrazit katalog
Epson L800
4,8 67 hodnocení
Inkoustová tiskárna A4, 37 stran za minutu černobíle, 38 stran za minutu barevně, 5760x 1440dpi, USB 2.0
Kód:  PE124a16 Prod. číslo:  C11CB57302 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Epson L800

Unikátní inkoustová tiskárna Epson L800 je díky prvnímu integrovanému systému inkoustových nádržek ideální pro tisk vysoce kvalitních fotografií při mimořádně nízkých nákladech. Prostřednictvím snadno doplnitelného systému velkokapacitních inkoustových nádržek a velkoobjemových lahviček s inkoustem dokáže tento model zajistit naprosto bezproblémový tisk i následné doplňování inkoustů bez nepořádku nebo problémů, ke kterým dochází u jiných systémů s doplnitelnými inkoustovými nádržkami.
 






Doplňování bez kapání


Nekapající lahvičky Epson a technologie rychlého doplňování inkoustu eliminují znečištění a problémy spojené s jinými systémy doplňování. Díky speciálně navrženým vzduchotěsným uzávěrům a filtrům snadno a rychle doplníte inkoust a plýtvání inkoustem v důsledku odpařování je tak minimální.
 


Epson Micro Piezo


Model L800 je vybaven tiskovou hlavou s technologií Epson Micro Piezo, která zaručuje bezkonkurenčně dlouhou životnost, kvalitu a spolehlivost. Velkokapacitní nádržka na inkoust je plně integrovanou součástí tiskárny, takže si můžete užívat spolehlivého barevného tisku bez nepořádku nebo problémů typických pro jiné systémy s doplnitelnými inkoustovými nádržkami.

Technologie Fast Ink Top-up (FIT) se speciálně navrženými vzduchotěsnými víky a filtry zaručuje minimální únik inkoustu. Škrticí ventil řídí průtok inkoustu, zabraňuje jeho vracení a také umožňuje tiskárnu v rámci pracovní činnosti kamkoli snadno a bezpečně přepravit.
 




Úsporný, přesto kvalitní tisk


Příznivý poměr užitné hodnoty a ceny zaručuje sada šesti samostatných 70ml lahviček s originálním inkoustem, které jsou součástí dodávky. S každou sadou těchto velkoobjemových inkoustových lahviček lze vytisknout až 1 800 vysoce kvalitních fotografií o velikosti 10 × 15 cm a dosáhnout tak neuvěřitelně nízkých nákladů na tisk jedné fotografie. Model L800 dokáže tisknout trvanlivé fotografie bez okrajů v sytých, realistických barvách až do formátu A4.

Parametry a specifikace:

Tisk:
Technologie tisku: inkoustový tisk (Epson Advanced MicroPiezo)
Tisková hlava: 90 trysek pro každou barvu (proměnlivé kapky, minimálně 1,5 pl)
Počet inkoustových zásobníků: 6 (černá, azurová, purpurová, žlutá, světlá azurová, světlá purpurová)
Rychlost tisku: černobíle A4 až 37 stran/min, barevně A4 až 38 stran/min, fotografie 10x15 cm cca 12 s
Kvalita tisku: až 5760 x 1440 DPI optimalizované
Bezokrajový tisk: 0 mm
Potisk CD/DVD: 8/ 12 cm

Podporovaná média:
A4, Letter, Legal, 13x20 cm, 13x18 cm, 10x15 cm, 9x13 cm, A5, A6, B5, 16:9, volitelný, No. 10, DL, C6

Podávání papíru:
Vstup: 120 listů A4 (75 g/m2) nebo 20 listů papíru Epson Premium Glossy Photo

Spotřeba:
Průměrná: 13 W
Úsporný režim: 1,2 W

Hlučnost:
39 dB (A)

Rozhraní:
USB 2.0

Podporované operační systémy:
Microsoft Windows XP/ XP x64/ Vista/ 7

Rozměry:
537 x 289 x 188 mm

Hmotnost:
6,2 kg

Spotřební materiál:
Černá cartridge T6731
Azurová cartridge T6732
Purpurová cartridge T6733
Žlutá cartridge T6734
Světlá azurová T6735
Světlá purpurová T6736

Software:
Epson Easy Photo Print
Epson Print CD

Obsah balení:
Multifunkční zařízení Epson L800
6x cartdrige (70 ml)
Napájecí kabel
Průvodce ovládáním tiskárny
Průvodce instalací
CD se softwarem
Přečíst více
  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní. Neplatí pro tiskárny HP Smart Tank, které jsou dodávány s kompletním balením náplní.

Parametry a specifikace

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!
Připojení
USB Hotovo!
Standardní formáty papíru
A4, A5, A6 Hotovo!
Rychlost tisku černobíle - maximum
37 str./min. Hotovo!

Typ

Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!

Připojení

Připojení
USB Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4, A5, A6 Hotovo!

Tiskové parametry

Rychlost tisku černobíle - maximum
37 str./min. Hotovo!
Rychlost tisku barevně - maximum
38 str./min. Hotovo!
Vstupní zásobník
120 listů Hotovo!

Rozměry

Výška
188 mm Hotovo!
Hloubka
289 mm Hotovo!
Šířka
537 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeje Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů

Epson je technologická společnost se sídlem v Japonsku. Je dceřinou společností Seiko Group. Historie společnosti sahá až do roku 1942. Patří mezi nejvýznamnější výrobce tiskáren, skenerů a multimediálních projektorů. Nabídka společnosti je však mnohem širší – zahrnuje rovněž i průmyslové roboty, registrační pokladny a další.

Poznámka:

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň. Je k tejto tlačiarni záruka? K tlačiarni v tej cene dostaneme nové atramenty? Ďakujem S pozdravom Slavomír Jašš

Zdravím poptávám info jak na MACovi doplnit original barvy do kontejnerů tiskárny Epson L800. Problém: Při dolití barvy do kontejneru je potřeba zadat serial number na lahvičce aby se tiskárna zprovoznila. Bohužel v ovladačích na MAC nikde nevyběhne tabulka pro zadání SN barvy a tiskárna je nepoužitelná. Při dnešním nákupu barev jsem konzultoval problém na stánku Epson (v Tržnici) a kluci mi řekli, že používají soft. MyEpson Portal - kterým mohou označit kontejner jako naplněný aniž by zadávali SN a tiskárna funguje. Bohužel tento soft je zase jen na PC. Můžete mi prosím pomoct zprovoznit tiskárnu?

Chcel by som sa spytat, ci pouzita tlaciaren EPSON L800 s kodom PE124a16 obsahuje aj atrament v tanku, a k tomu vsetky originalne prislusenstva, resp. 100 perctna funkcost? Ak ano, tak by som ju ihned bral. S pozdravom, Robo

Jsou u této tiskárny https://www.alza.cz/kod/PE124a16_closeout#popis dodány startovací inkousty? V popis je napsáno, že ano. Ale chci se ujistit. Hezký den

Mám dozat k této tiskárně: https://www.alza.cz/epson-l800-d465900.htm?o=2 stav tiskárny předpokládám 100%, ale jak je to s obsahem inkoustu? jsou všechny plné? Moc dějuji a přeji hezký den.

Diskuze a poradna k Epson L800
Příslušenství pro Epson L800 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson L800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson L800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson L800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson L800 .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací