ETA 0132.90000, pomalý

Zobrazit katalog
ETA 0132.90000, pomalý
Rýžovar nádoba 5,5l, LCD displej, regulace: 3 stupňů výkonu, časový spínač, automatická kontrola teploty při vaření
Kód:  EAY9152 Prod. číslo:  ETA013290000 Stránky výrobce

ETA 0132.90000, pomalý

Zkuste vaření s elektrickým hrncem ETA Slowpot a dejte se na zdravý životní styl. Pomalá příprava ve vodě nechá potravinám důležité vitamíny, navíc zachová všechny chutě. Nemusíte se bát připálení, tepelná pojistka v hrnci se o vše postará. Samozřejmě můžete jídla jak vařit, tak i ohřívat. Vnitřní nádoba a poklice se dají umýt v myčce, takže ušetříte čas na to, co je pro vás opravdu důležité. Objem kameninové vložky je 5,5 litrů, poklice je vyrobená z pevného skla.

Pro přípravu pokrmů stačí vybrat jeden ze dvou stupňů (100 °C a 90 °C), který můžete kontrolovat na přehledném LCD displeji. Třetí dostupný režim je určen pro ohřívání. 12 hodinový časový spínač má praktickou zvukovou signalizaci, díky které hned poznáte, kdy je jídlo hotovo. S hrncem ETA Slowpot vaření zvládnete zdravě a chutně.

Parametry a specifikace:

Materiál:
Kamenina (vnitřní nádoba)

Ovládání:
12 hodinový časovač
Dotyková tlačítka
Modrý LCD displej

Funkce a vlastnosti:
Časovač se signalizací
Tepelná bezpečnostní pojistka

Předvolby vaření:
3 stupně výkonu

Příkon:
275 W

Objem:
5,5 l

Hmotnost:
5,4 kg
Přečíst více

Parametry a specifikace

Typ hrnce
Rýžovar, Tlakový hrnec Hotovo!

Typ hrnce

Typ hrnce
Rýžovar, Tlakový hrnec Hotovo!

ETA je česká značka, jejíž historie sahá do roku 1943, kdy byly položeny základy výroby elektrických spotřebičů v Hlinsku. ETA si zakládá zejména na třech aspektech: KVALITA - ETA jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. CHYTRÁ ŘEŠENÍ - produkty jsou navrženy s maximálním citem pro detail. DESIGN - ETA si zakládá na přívětivém a atraktivním designu všech výrobků a spolupracuje s předními českými designéry. To je ETA - tady je doma.

Poznámka:
» Všechny elektrické hrnce
» Všechny elektrické tlakové hrnce
» Všechny elektrické parní hrnce
» Všechny tlakové hrnce
» Všechny vestavné sporáky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ETA 0132.90000, pomalý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 0132.90000, pomalý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0132.90000, pomalý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací