Dvouletá záruka pro firmy

EVOLVEO StrongPhone Accu

Zobrazit katalog
EVOLVEO StrongPhone Accu
4,4 58 hodnocení
Mobilní telefon vodotěsný IP67, odolný, až 50 dní pohot. stav, funkce PowerBank, 7.2 GB interní paměť, fotoaparát, Bluetooth 3.0, FM rádio, MP3 přehrávač, baterie 3600 mAh, svítilna
1 572,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 12 měsíců Kód:  JD164s1 Prod. číslo:  SGP-ACCU V2 Stránky výrobce

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu je plně funkční a za atraktivní cenu. Přestože už má produkt něco za sebou, je připravený k okamžitému a plnohodnotnému použití. Poskytujeme záruku v poloviční výši. Detailní informace zde.

Vlastnosti telefonu

118 mm

Vypnuto
Mobilní telefon EVOLVEO StrongPhone Accu

52 mm

Vypnuto
Mobilní telefon EVOLVEO StrongPhone Accu

23,5 mm

Hmotnost telefonu: 173 g

Úhlopříčka displeje

1,8"

úhlopříčka displeje

Typ operačního systému

Není známo

(parametr nebyl dohledán)

Výdrž baterie

6 h

výdrž baterie

MicroSim

Mini SIM

typ SIM karty

Rozměry

52 x 118 x 23,5 mm

rozměry telefonu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

7,2 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu

0,3 Mpx

fotoaparát

Připojení

Není známo

(parametr nebyl dohledán)

SD karta

Není známo

(parametr nebyl dohledán)

Váha

173 g

hmotnost telefonu

Extrémně odolný telefon připravený následovat vás do míst, o kterých se ostatní telefony netroufnou ani uvažovat. Speciálně navržená konstrukce s pogumovaným povrchem snese i to nejhrubší zacházení v těch nejextrémnějších podmínkách, a tak si svůj název StrongPhone rozhodně zaslouží. Ke své enormní odolnosti navíc přidává funkci PowerBank pro nabíjení ostatních zařízení přímo z baterie telefonu, čímž se z něj stává doslova unikát na světovém trhu, na kterém nemá žádnou konkurenci.


Nikdy nezklame

Vyrazte do divočiny nebo na stavbu a mějte telefon stále s sebou. Enormní odolnost se skvěle doplňuje se zvýšenou výdrží baterie, takže ani při několikadenních pobytech mimo elektrickou síť nebudete muset hledat nabíječku. V pohotovostním stavu udrží baterie s kapacitou 3 600 mAh telefon dlouhých 1 200 hodin. Evolveo StrongPhone vás jednoduše nenechá na holičkách, když to budete nejméně potřebovat.

Nezastaví se před ničím

Vezměte si telefon se sebou na stavbu, k moři, na poušť, do lesa nebo třeba k řece a nestrachujte se o něj. Díky specifikaci IP67 je telefon odolný proti vniknutí prachových částic a vydrží ponořený 1 metr pod vodní hladinou celých 30 minut. Kromě toho mu nevadí občasné pády na zem, hrubá špína ani pro ostatní telefony velmi nepříjemné vibrace. Pořádnou bytelností disponuje také barevný displej s úhlopříčkou 1,8" vybavený tvrzeným dvouvrstvým ochranným sklíčkem. Představte si, kde všude vám telefon poslouží bez rizika poškození. 


Zábavný a s funkcí PowerBank

Už žádné vybité zařízení v tu nejméně vhodnou chvíli. Unikátní funkce PowerBank vám totiž umožní snadné nabíjení dalšího mobilního zařízení, např. smartphone, propojením obou telefonů pomocí AccuUSB adaptéru, který je součástí balení.

Ani ostatní hardwarová výbava nebyla kvůli extrémní odolnosti nijak výrazně ochuzena a překvapí vás tak kromě VGA fotoaparátu také přítomnost FM rádia a MP3 přehrávače, s nimiž si vaše oblíbené skladby uložené v 7,2 GB paměti můžete ihned pustit na přibalených stereofonních sluchátkách s handsfree.

Parametry a specifikace

Porovnat

Displej

Úhlopříčka displeje
1,8" (4,57 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
USB micro Hotovo!
Více parametrů

EVOLVEO působí na trhu od roku 2005 a k jejím hlavním produktům patří elektronika z oblasti digitální domácnosti, osobní elektroniky a herních produktů. Značka se soustředí převážně na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku a informační technologie. Nabízí trendové produkty, které nabídce velkých světových značek konkurují především výhodnější cenou. Mezinárodní tým značky EVOLVEO zajišťuje rozvoj, distribuci a servis ve více než deseti zemích.


Autorizovaný servis Evolveo Autorizovaný servis
Doručením výrobku přímo do autorizovaného servisu výrazně zkrátíte dobu trvání opravy. Pro více informací klikněte zde.
Technická podpora Evolveo Technická podpora
Pro více informací o technické podpoře klikněte zde.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

U alzy jsem koupil evolveo ACUa nejsem s ním spokojen.Je možné ho vrátit nebo jiná možnost.Sluchátko je moc potichu a mně to moc nevyhovuje v práci,pracuji v hlučném prostředí.

Příslušenství pro EVOLVEO StrongPhone Accu
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací