Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ubisoft-forward-2024-konference-nahled.jpg

Ubisoft Forward 2024 – Vše, co potřebujete vědět

Zatímco začínající léto vyžene většinu lidí ven, my hráči naopak usedneme v dobře zatemněné místnosti před obrazovky s očekáváním, jaké nové hry nám přinesou herní konference. Ani v letošním „étrojkovém“ období (i když samotná výstava E3 byla už loni definitivně zrušena) nebude chybět vysílání Ubisoft Forward, které třeba na rozdíl od Xbox Games Showcase bude probíhat živě z Los Angeles. Kdy a kde můžete Ubisoft Forward sledovat a na jaké hry se těšit? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/state-of-play-astro-bot-nahled.jpg

PlayStation State of Play (květen 2024) – Concord, Silent Hill 2, Astro Bot i God of War Ragnarök na PC

Přinášíme vám souhrn všeho, co jsme měli možnost vidět na včerejší State of Play. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghost-of-tsushima-directors-cut-pc-keyart-nahled.jpg

Ghost of Tsushima: Director's Cut (RECENZE) – Další skvělý PC port PlayStation hitu

Sony pokračuje ve vydávání svých PlayStation exkluzivit na PC a vypadá to, že už našla správný recept na úspěch – studio Nixxes Software. Tito nizozemští vývojáři stojí za vynikajícími porty jako Horizon Forbidden West či Marvel's Spider-Man, a tentokrát dostali na starost samurajský epos z feudálního Japonska Ghost of Tsushima. Má Jin Sakai co říct i po několika letech od vydání původní PS4 verze, nebo je tahle katana už otupená? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-06-24-nahled.jpg

Netflix: novinky červen 2024

Příval nových titulů na streamovací platformy je nikdy nekončící záležitostí, což samozřejmě platí i pro Netflix. Jaké novinky si pro nás tato populární VOD služba přichystala v červnu roku 2024? To se dozvíte v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-black-ops-6-game-pass-keyart-nahled.jpg

Call of Duty: Black Ops 6 bude ode dne vydání v Game Passu

Zatím nevíme, jestli to bude zároveň znamenat navýšení ceny předplatného. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tom-burke-vs-solid-snake-nahled.jpg

Snakea z Metal Gear Solid by si podle Hidea Kodžimy měl zahrát Tom Burke

Herec momentálně hvězdí ve filmu Furiosa: Sága Šíleného Maxe. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-games-showcase-call-of-duty-black-ops-6-direct-nahled.jpg

Xbox Games Showcase 2024 a Call of Duty: Black Ops 6 Direct – Vše, co potřebujete vědět

Microsoft si na začátek června přichystal dvojitou prezentaci připravovaných her. Tradiční Xbox Games Showcase, kde se představí nové tituly nejen pro PC a Xbox, totiž doplní samostatná prezentace Call of Duty: Black Ops 6. Kdy a kde přenos sledovat a jaké hry se (nejspíše) objeví, se dozvíte v tomto článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-keyart-nahled.jpg

Nový Doom má být inspirován středověkem

O hře se prý dozvíme více na červnové prezentaci Xboxu. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stranger-things-cover-nahled.jpg

Stranger Things 5. série – Vše, co potřebujete vědět

Mysteriózní sci-fi seriál Stranger Things o partě dětí bojujících s nadpřirozenými silami patří mezi nejpopulárnější exkluzivní tituly streamovací služby Netflix. Každá nová série tak budí velké očekávání, což v případě chystané 5. řady platí dvojnásob, měla by totiž být tou úplně poslední. Co všechno o očekávané 5. kapitole seriálu víme, najdete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/silent-hill-2-remake-cover-nahled.jpg

Silent Hill 2 Remake – Vše, co potřebujete vědět

Když nás poprvé v roce 2001 strašily sestřičky bez tváře, pyramidový kat a všudypřítomná mlha obestírající děsuplné městečko Silent Hill, už tehdy bylo zřejmé, že máme v rukou hororový kult, který jen tak nezmizí. Silent Hill 2 byl ve srovnání s prvním dílem vylepšen téměř ve všech ohledech a nabídl nám strastiplný (a hrůzostrašný příběh) o bolesti, ztrátě, lásce a nesmazatelně se zapsal do srdcí všech milovníků survival hororů. Silent Hill 2 Remake od polských Bloober Team to vše chce zopakovat a pokud možno, zážitek ještě umocnit. Vše, co o chystaném remaku víme, naleznete zde. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-season2-hbo-key-art-nahled.jpg

The Last of Us 2. série – Vše, co potřebujete vědět

První řada seriálu The Last of Us vysílaném na streamovací službě HBO Max byla strhujícím úspěchem a dalším důkazem, že videoherní adaptace lze natočit kvalitně a s úctou k předloze. Oznámení druhé řady tak bylo vyloženou radostí nejen pro fanoušky hry, ale i pro příznivce povedených seriálů obecně. Co všechno o chystaném pokračování zatím víme, najdete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/greedfall-cover-nahled.jpg

Greedfall II: The Dying World – Vše, co potřebujete vědět

Vývojářské studio Spiders nás v pokračování svého úspěšného akčního RPG Greedfall vrátí v čase před události prvního dílu a pošle nás přímo do míst, kterými zmítá zhoubná nákaza. Z domovského ostrova se vypravíme přímo na kontinent Gacane, kde budeme řešit politické intriky různorodých frakcí, i snažit si získat nadvládu nad vlastním životem. Pokud vás Greedfall II: The Dying World zajímá, přečtěte si náš článek, ve kterém se dozvíte vše potřebné. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/neil-druckmann-nahled.jpg

Další titul od tvůrců The Last of Us prý změní mainstreamové vnímání her

Podle Neila Druckmanna bude nový projekt od studia Naughty Dog dosud tím nejzajímavějším. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/game-access-conference-24-nahled.jpg

Game Access 24 – Brněnská herní konference s indie hrami a zajímavými hosty

Také v roce 2024 bude hostit Brno tentokrát již sedmý ročník populární herní konference Game Access. Brněnské veletržní výstaviště na přelomu května a června přivítá nezávislé vývojáře nejen z Evropy a jejich připravované hry, zatímco na pódiích budou přednášet jejich zkušenější kolegové. To vše doplněné o cosplaye, koncerty herní hudby, networking a další zábavu, která ke hrám patří. Kdy se akce koná, jak se na ní dostat a co od ní čekat, zjistíte v článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hades-2-nahled.jpg

Hades 2 – Vše, co potřebujete vědět

Izometrická rogue-lite akce Hades udivovala herní svět svou vybroušenou hratelností a originálně vyprávěným příběhem od roku 2018. Na její odkaz navazuje pokračování Hades 2, které představuje novou hrdinku Melinoë a děj odkrývající dosud neznámé hlubiny podsvětí. V našem článku se dozvíte to nejdůležitější, co o tomto projektu potřebujete vědět. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-ally-handheld-nahled.jpg

Asus ROG Ally – Vše, co potřebujete vědět

PC handheld Asus ROG Ally je součástí řady herního hardwaru Republic of Gamers od společnosti Asus a láká zejména vysokým výkonem a přítomností Windows 11, díky čemuž na zařízení spustíte všechny hry i programy, které máte na svém stolním PC nebo notebooku. Jak si ROG Ally stojí v porovnání se Steam Deckem či Lenovo Legion Go a vůbec vše, co o Asus ROG Ally potřebujete vědět, najdete v tomto článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fortnite-chapter-5-season-3-key-art-nahled.jpg

Fortnite Battle Royale (NOVINKY): 3. sezóna 5. kapitoly a další info

Multiplayerový počin Fortnite od společnosti Epic Games se už několik let řadí mezi nejhranější tituly světa, zejména díky neskutečně populárnímu battle royale režimu. Hra se ale díky pravidelným updatům neustále vyvíjí, mění a přidává nový obsah, pokud tedy lačníte po informacích o aktuální 3. sezóně 5. kapitoly, nebo snad přemýšlíte o tom, že byste si hru vyzkoušeli na vlastní kůži, v našem speciálu se o Fortnite dozvíte vše potřebné. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/witcher-3-logo.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon – Vše, co potřebujete vědět

Zaklínač Geralt a jeho příběh ze série počítačových her Witcher uchvacuje milióny fanoušků akčních RPG už od roku 2007, ale stále se těší velké popularitě. „Na vině“ je vedle seriálové adaptace od Netflixu také zdařile napsaný příběh v živoucím světě s drsnými reáliemi a povedená hratelnost. V našem článku o klenotu jménem Witcher 3: Wild Hunt (Zaklínač 3: Divoký hon) najdete všechny aktuální informace. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wonder-woman-logo.jpg

Wonder Woman (hra) – Vše, co potřebujete vědět

Superhrdinka Wonder Woman z komiksové stáje DC se dočká vlastní sólové videohry, jejíž vývoj si vzalo na starost americké studio Monolith Productions. To má za sebou hezkou řádku povedených titulů, jakým způsobem ale uchopí příběh slavné amazonské válečnice, co od hry můžeme čekat a kdy si jí pravděpodobně zahrajeme, se dozvíte v našem článku.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-black-ops-6-keyart-nahled.jpg

Letošní Call of Duty bude Black Ops 6

Activision představilo grafiku hry prostřednictvím speciálního novinového vydání. Přečíst více »
123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací